Marilyn Monroen ohjeet: Nämä jokaisen naisen tulisi pitää mielessään

Marilyn Monroen kuolemasta tuli tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta. Vaikka Monroen kuolemasta on jo aikaa, hänen sanomisiaan muistetaan hyvin vielä tänäkin päivänä. Monroe tuli antaneeksi myös ohjeita, jotka voivat helpottaa jokaisen naisen elämää.

Näyttelijä Marilyn Monroe jakoi elämänsä aikana paljon viisauksia naisen elämästä, jotka pätevät myös tänä päivänä. Nämä ohjeet ovatkin sellaisia, jotka voivat olla aivan jokaiselle naiselle avuksi elämän polulla.

1. "Kukaan ei koskaan kertonut minulle kuinka kaunis olin, kun olin pieni tyttö. Kaikkia pieniä tyttöjä pitäisi kehua kauniiksi, vaikka he eivät sitä olisikaan"Marilyn Monroe

Kauneusihanteet olisivat kovin erilaisia, jos Monroen ohjetta noudatettaisiin. Näyttelijättären ajatus siitä, kuinka jokainen on kaunis juuri omanlaisenaan olisi hyvä lähtökohta jokaisen pienen tytön itsetunnon kehitykselle.

2. "Minua ei haittaa elää miesten maailmassa niin kauan kun itse saan olla nainen"Marilyn Monroe

Kauan aikaa ennen kuin kiivaita keskusteluja maskuliinisuudesta ja feminiinisyydestä ollaan alettu käymään, oli Monroella taito menestyä naisena miesten maailmassa. Vaikka Monroe nousikin seksisymboliksi, teki hän sen tyylillä ja taidolla.

3. "Minullakin on tunteet. Olenhan ihminen. Haluan vain tulla rakastetuksi sekä itseni että kykyjeni vuoksi" Marilyn Monroe

Vaikka ihminen olisi kuinka vahva, kaipaa jokainen rakkautta. Monroen ohjeen mukaisesti on tärkeää pitää mielessä, että kovapintainenkin ihminen kaipaa arvostusta ja välittämistä.

4. "Ura on hieno asia, mutta siihen ei voi käpertyä kylminä iltoina" Marilyn Monroe

Menestynyt näyttelijä ja malli tiesi jo 50 vuotta sitten omat prioriteettinsa, eikä glamourintäyteinen ura kuulunut niihin. Kaikesta menestyksestään huolimatta Monroe uskoi, ettei ole elämää ilman rakkautta. Monroe oli myös sitä mieltä, että on parempi olla onneton yksin kuin onneton parisuhteessa.

5. "Vitsailu ei minua haittaa, mutta en itse halua näyttää vitsiltä"Marilyn Monroe

Monroe oli hyvin tietoinen omista ominaisuuksistaan ja kaikesta saamastaan huomiosta huolimatta hän varjeli upeaa ulkomuotoaan. Tänä päivänä useammankin olisi hyvä muistaa, että omien vahvuuksien ja heikkouksien tiedostaminen voi helpottaa monia asioita.

6. "En halua tehdä rahaa. Haluan vain olla suurenmoinen"Marilyn Monroe

Monroen esimerkin mukaisesti omien unelmien pitkäjänteinen seuraaminen voi tuottaa uskomatonta tulosta.

7. "Jos olisin noudattanut kaikkia sääntöjä, en olisi koskaan edennyt missään"Marilyn Monroe

Kyseenalaistaminen on avain onneen, kuten Monroekin totesi. Jokaisen olisi joskus hyvä miettiä, millaisilla säännöillä omaa elämäänsä rajoittaa turhaan.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja