Manuel Neuerilta tyly paluu: Saksa koki karmaisevan tappion

Tähtimaalivahti Manuel Neuer palasi pitkältä tauoltaan tositoimiin, kun Saksa hävisi jalkapallomaaottelussa Itävallalle vieraissa maalein 1–2.

Videolla Berat Sadik kommentoi paluutaan Huuhkajiin.

Tappio oli jalkapallon MM-kisojen suosikkeihin lukeutuvalta, suurimman osan ottelusta palloa hallinneelta Saksalta karu. Itävalta ei selviytynyt Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin lainkaan.

Saksa sai tosin otteluun mainion alun, kun Mesut Özil vei joukkueen 11. minuutilla johtoon. Martin Hinteregger ampui kuitenkin Itävallan komealla volleylla tasoihin toisen jakson alkupuoliskolla, ja Alessandro Schöpf viimeisteli 69. minuutilla loppuluvut Stefan Lainerin tarjoilusta.

Neuer oli jalkapöydän murtumien takia ollut pelaamatta pitkään. Viimeksi hän oli ollut Saksan tolppien välissä lokakuussa 2016.