Manchester Unitedin portugalilaistähdestä tuli Cristiano Ronaldon ex-joukkuetoveri – vakuuttaa ilmapiirin puhtautta maajoukkueessa: "En tunne oloani epämukavaksi"

Christiano Ronaldo lähtee Manchester Unitedista välittömästi – tämä asiasta tiedetään 4:26
MTV Uutiset Live: Manchester United antoi Cristiano Ronaldolle lähtöpassit – mitä se tarkoittaa molemmille osapuolille?

Portugali aloittaa MM-kisaurakkansa H-lohkossa torstai-iltana ottelulla Ghanaa vastaan. Cristiano Ronaldon kohuhaastattelu varjosti joukkueen kokoontumista yhteen ennen kisoja, ja tiistai-illan uutinen tämän lähdöstä Manchester Unitedista herätti kysymyksiä uudelleen vielä keskiviikkona.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ronaldon ja joukkuetoverina Unitedissa toimineen Bruno Fernandesin ensikohtaaminen maajoukkueen kokoontumisessa ei vaikuttanut luontevimmalta, mutta Fernandes vakuutti keskiviikkona kunnioittavansa Ronaldon päätöstä.

Seura kertoi tiedotteessaan purkavansa Ronaldon sopimuksen yhteisymmärryksessä.

– En tunne oloani epämukavaksi. Minun ei tarvitse valita puolta. Oli etuoikeus pelata Ronaldon kanssa maajoukkueessa ja seurassa. Unelmani toteutui, olen aina sanonut sen, Fernandes sanoi.

– Cristiano on aina ollut inspiraatio minulle. Se oli unelmaa, mutta tiedämme, ettei mikään kestä ikuisesti. Nyt Cristiano teki päätöksen, ja meidän on kunnioitettava jokaista päätöstä.

Ronaldon ja Fernandesin odotetaan aloittavan Portugalin avauskokoonpanossa.

Portugalilaislegendaa on yhdistetty huhuissa ainakin MLS-seura Inter Miamiin ja Valioliiga-seura Newcastle Unitediin. Jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kuitenkin alleviivasi keskiviikkona, ettei keskusteluja osapuolten välillä tällä hetkellä käydä.

Lue myös:

    Uusimmat