Vietiinkö Argentiinalta maali järkyttäneessä MM-tappiossa? Tämä yksityiskohta jäi videotuomarilta huomaamatta

Ryöstikö VAR maalin Argentiinalta? Hylkäys sensaatiotappiossa kummastuttaa yhä 1:46
Katso kohauttanut tilanne videolta.

Jalkapallojätti Argentiina koki tiistaina shokeeraavan 1-2-tappion Saudi-Arabialle. Ottelun lopputulos aiheutti runsaasti jossiteltavaa. Argentiinalta hylättiin kolme maalia paitsiona. Lautaro Martinezin 2-0-osuma hylättiin kuitenkin mitä ilmeisimmin väärin perustein.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Argentiina oli pelannut ennen tiistaista MM-avausta 36 ottelua tappioitta. Ottelu alkoikin eteläamerikkalaisten osalta lupaavasti, kun Lionel Messi viimeisteli avausosuman rangaistuspotkulta jo kymmenennellä minuutilla. Ottelun 29. minuutilla Lautaro Martinezin 2-0-osuma hylättiin paitsiona ja nyt osuma on aiheuttanut runsaasti jälkipyykkiä.

VAR vertaili Martinezia vieressä olevaan puolustajaan, mutta ei huomioinut laitapuolustaja Yasser Al-Shahrania, joka näytti olevan niukasti alempana kuin Martinez.

Maalin hylkäys keräsi runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa sekä eri medioissa. Argentiinalaislehti Perfil otsikoi, että internet olisi räjähtänyt maalin hylkäämisen myötä. Argentiina kärsi loppujen lopuksi 1-2-tappion Saudi-Arabian Saleh Alshehrin ja Salem Aldawsarin viimeistellessä joukkueen osumat toisen jakson alkajaisiksi.

Argentiinan turnaus jatkuu lauantaina, kun se kohtaa Meksikon. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa vastassa on Puola.

Katso pääkuvan videolta kohutilanne ja  alta olevalta videolta Argentiinan ja Saudi-Arabian välisen ottelun kooste.

Ottelukooste Argentiina - Saudi-Arabia 7:01