Cristiano Ronaldo latasi rajua tekstiä päävalmentajastaan – "Minulla ei ole kunnioitusta häntä kohtaan"

Pikkufani karkasi järjestysmiehiltä halaamaan Cristiano Ronaldoa 0:51
Katso videolta: Nuori kannattaja karkasi järjestyksenvalvojilta halaamaan Cristiano Ronaldoa.

Jalkapallon Valioliigassa Manchester Unitedin paidassa pelaava Cristiano Ronaldo latasi tylyä tekstiä joukkueen päävalmentajasta Erik ten Hagista.

Ronaldon kulunut kausi on ollut vaikea Manchester Unitedissa. Tottenhamia vastaan Ronaldo lähti kesken ottelun pois stadionilta ja seuraavassa ottelussa portugalilaista ei nähty mukana kokoonpanossa. 37-vuotias Ronaldo avautui nyt Piers Morganin haastattelussa väleistään ten Hagiin.

– Minulla ei ole kunnioitusta häntä kohtaan, koska hän ei kunnioita minua. Jos et osoita kunnioitusta minua kohtaan, en näytä kunnioitusta takaisin, Ronaldo sanoi The Sunin mukaan.

Ronaldon mukaan useat henkilöt haluavat hänet pois seurasta.

– Kyllä. Ei vain valmentaja, vaan myös muut seurassa. Tunnen oloni petetyksi. Ihmisten pitää tietää totuus. Tunnen, että on joitakin, jotka eivät halua minua tänne. Ei pelkästään tällä kaudella, vaan myös viime kaudella, Ronaldo kertoi.

Portugalilaisella ei ole ongelmaa lähteä Manchester Unitedista. Hän uskoo, että seura pitäisi uudelleenrakentaa perustuksista lähtien.

– Jos he aloittavat minusta, se ei ole ongelma. Rakastan Manchester Unitedia. Rakastan sen faneja. He ovat aina puolellani. Jos he haluavat tehdä sen eri tavalla, niin heidän tulee muuttaa todella monia asioita, Ronaldo totesi.

Ronaldo on saanut kritiikkiä Manchester Unitedin seuralegendalta Wayne Rooneylta, jolle hän antoi nyt oman vastauksensa.

– En tiedä, miksi hän kritisoi minua niin paljon. Ehkä sen takia, koska hän lopetti jo uransa ja minä pelaan yhä korkealla tasolla, Ronaldo sanoi ikätoveristaan Rooneysta.

Viime kaudella 18 maalia Valioliigassa tehtaillut Ronaldo on tehnyt tällä kaudella vain yhden maalin Englannin pääsarjassa. Eurooppa-liigassa osumia on syntynyt kaksi. Manchester United on 14 pelatun ottelun jälkeen Valioliigassa viidentenä.


Lue myös:

    Uusimmat