Cristiano Ronaldon ja Manchester United -tähden kiusallinen hetki puhutti – joukkuetoveri seurasi vierestä: "Tilanne ei ole meille mitenkään uusi"

Tässä MM-jalkapallon 2022 kirkkaimmat tähdet – kolme suurnimeä hakee kruunua uralleen 3:03
Tässä MM-jalkapallon 2022 kirkkaimmat tähdet – kolme suurnimeä hakee kruunua uralleen

Jalkapallomaailma on seurannut viime päivinä Cristiano Ronaldoa erityisellä tarkkuudella. Portugalilainen jalkapallotähti antoi viikonloppuna toimittaja Piers Morganille hätkähdyttävän haastattelun, jossa tämä kritisoi työnantajaansa Manchester Unitedia ja sen päävalmentajaa Erik ten Hagia kovin sanoin. Ronaldon ja tämän United-joukkuetoverin Bruno Fernandesin kohtaaminen Portugalin maajoukkueessa on myös kerännyt katseita.

Portugalin maajoukkue kokoontui viikon alussa yhteen, ja Fernandesin ja Ronaldon kohtaaminen kohuhaastattelun jälkeen oli tulkittavissa jäiseksi.

Ronaldon ja Fernandesin kohtaaminen alapuolella tviitissä.

Benfican hyökkääjä Joao Mario on kuitenkin tyynnytellyt spekulaatioita kertomalla kaksikon heittäneen tilanteessa vitsiä.

– Olin pukukopissa sillä hetkellä, näin kuvat, kyse oli vitsistä heidän välillään. Koska Bruno saapui viimeisenä, Cristiano kysyi uteliaana, tuliko tämä paikalle veneellä. Kyse oli heidän välisestä vitsistä, he pelaavat yhdessä, Mario sanoi Sky Sportsille.

– Hän (Ronaldo) on aina iloinen ollessaan maajoukkueessa. Näin hänet, hän voi hyvin, kuten aina. Hän nauttii aina olla maajoukkueessa ja on täysin keskittynyt tähän. Olen varma, että hänestä on suuri apu meille MM-kisoissa. Meille muille tilanne on sama, otsikot kertovat aina hänestä. Tilanne ei ole meille mitenkään uusi. En näe ongelmaa ajoituksen kanssa, koska kaikki puhuvat aina Cristianosta. Olemme sen kanssa sujut, Mario lisäsi.

ESPN:n tietojen mukaan Manchester Unitedin pelaajat eivät odota Ronaldon olevan MM-tauon jälkeen enää mukana joukkueessa. 

Portugali avaa MM-taipaleensa marraskuun 24. päivä H-lohkon ottelulla Ghanaa vastaan.


Lue myös:

    Uusimmat