Manchester United käänsi karmivan shokkialun voitoksi – Arsenalille tahmea tulos

Jalkapallon Englannin Valioliigan kärkitaistoon ennakoidut Arsenal ja Manchester United jäivät yllättäen takaa-ajajiksi kotipeleissään lauantaina varhaisilla maaleilla. Toinen onnistui kampeamaan voittoon, ja toinenkin oli lähellä, mutta koki lopulta pettymyksen.

Manchesterin Old Traffordilla vieraillut Nottingham hiljensi stadionin todellisella salama-alulla: 90 sekuntia ja Taiwo Awoniyi vieraille 1–0, hieman päälle pari minuuttia lisää ja Willy Boly 2–0. Christian Eriksen toi Unitedin maalin päähän 17. minuutilla, ja toisen puoliajan alkuvaiheissa Casemiro laukoi numerot tasoihin 2–2.

Nottinghamin saumat tasapeliin alkoivat murentua 67. minuutilla, kun Forest-kapteeni Joe Worrall ajettiin ulos hänen kaadettuaan Bruno Fernandesin. Yhdeksän minuuttia myöhemmin Fernandes iski sitten rangaistuspotkusta 3–2-johdon, jonka ManU piti loppuun asti. Unitedilla on kolmesta ottelusta kuusi pistettä.

Arsenalin Emirates-stadionilla verkko heilui vieläkin nopeammin, kun Andreas Pereira hyödynsi Bukayo Sakan huonon syötön ja vei vierasjoukkue Fulhamin johtoon jo ensimmäisellä minuutilla.

Fulhamin johto piti aina 70. minuutille, jolloin Saka sai hyvityksen avausminuutin erheelleen viimeistelemällä rangaistuspilkulta. Kun vaihtomies Eddie Nketiah iski vain kaksi minuuttia myöhemmin Arsenalille toisen ja Fulhamin Calvin Bassey passitettiin kentältä, arveltiin Fulhamin tulleen lyödyksi. Mutta niin vain sinnikäs vierasjoukkue punnersi 87. minuutilla tasoihin Joao Palhinhan maalilla.

Tasapeli jätti Arsenalin seitsemään pisteeseen kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta.