Manchester United hävisi taistelun lohkovoitosta Mestarien liigassa – José Mourinho suolasi suojattinsa: ”Odotan pelaajiltani enemmän”

Manchester Unitedin päävalmentaja José Mourinho oli pettynyt vaihtopenkillä tavallisesti istuvien, mutta eilen avauskokoonpanoon nousseiden pelaajien suorittamiseen Unitedin hävitessä keskiviikkona Valencialle vieraissa 1-2.

United oli varmistanut jatkopaikan otteluun lähdettäessä, joten Mourinho päätti lepuuttaa osaa avainpelaajistaan. Manageri oli pelin jälkeen kuitenkin pettynyt energian ja taistelutahdon puutteeseen.

– Odotan pelaajiltani enemmän. Erityisesti heiltä, jotka pelaavat epäsäännöllisesti ja kysyvät, miksi he eivät pelaa tai ole avauskokoonpanossa. Tämä ottelu oli hyvä paikka näyttää. Kilpailussa, jossa jokainen haluaa pelata, Mourinho suolasi pelaajiaan Reutersin mukaan.

Paul Pogba palasi Unitedin kokoonpanoon oltuaan kaksi edellistä Valioliiga-ottelua sivussa. Ranskan maajoukkueen tähti ei kuitenkaan saanut itsestään parasta irti.

Mourinho yritti käynnistää 0-2-tappioasemassa kiriä vaihtamalla kentälle Marcus Rashfordin sekä keskikenttäpelaajat Jesse Lingardin ja Ashley Youngin.

– Joukkueeni paransi lopussa tehtyäni vaihdot, joita en olisi halunnut tehdä. Se oli turhauttavaa, Mourinho sanoi.

Juventuksen kompastuessa samaan aikaan Sveitsissä Young Boysia vastaan, Unitedilla olisi ollut voitolla mahdollisuus napata lohkovoitto.

– Ennen ottelua sanoin pelaajilleni, että jos voitamme ja Juventus voittaa, olemme tehneet työmme. Jos taas emme voita ja Juventus epäonnistuu myös, voimme syyttää itseämme, Mourinho totesi.

Manchester Unitedin vastustaja neljännesvälieriin selviää 17. joulukuuta järjestettävässä arvonnassa. 

Lue myös:

    Uusimmat