Manchester United hävisi Mestarien liigassa omalla maalilla – menikö osuma puolustajan piikkiin? Antti Niemi: ”Maalivahti teki täysin väärän päätöksen”

Manchester United hävisi alkulohkon päätösottelussa vieraskentällä Valencialle 1-2. Kotijoukkueen voittomaali merkittiin puolustaja Phil Jonesin omaksi maaliksi, mutta C Moren Mestarien liiga -studiossa syyllinen tilanteeseen nähtiin muualla.

Toisen puoliajan alussa Valencian Carlos Soler lähettää läpisyötön, mutta United-puolustaja Jones ehtii Valencian hyökkääjän ja maalin väliin. Unitedin argentiinalaisvahti Romero ei jää kuitenkaan maaliviivalle odottamaan Jonesin palautusta, vaan tulee vastaan ja kaksikon kommunikointi pettää. Jonesin palautus valuu United-maaliin ohi hölmistyneen Romeron.

C Moren asiantuntija Antti Niemellä oli selkeä näkemys tilanteeseen.

– Phil Jones ei tehnyt tuossa tilanteessa mitään väärää, päinvastoin. Hän seuraa ja havainnoi todella hyvin Michy Batshuayin juoksun, ehtii etupuolelle ja puolustaa tämän tilanteen täysin oikein.

– Maalivahtipeli on jatkuvasti päätösten tekemistä. Maalivahti teki täysin väärän päätöksen lähtiessään kohti palloa ja Jonesia. Kokeneen maalivahdin pitäisi nähdä mitä Jones on tekemässä ja jäädä odottamaan Jonesin syöttöä lähemmäs maaliviivaa, Niemi analysoi tilannetta.


Lue myös:

    Uusimmat