Maisa Torppa lähetti Possen suorassa lähetyksessä terveiset somekiusaajille: "Haluaisin sanoa vaikka ja mitä, mutta tämä on perheohjelma..."

Maisa Torppa vieraili Possen suorassa lähetyksessä

Julkkiskaunotar Maisa Torppa vieraili perjantaina 11. syyskuuta Possen kauden toisessa jaksossa. Torppa kertoi suorassa lähetyksessä muun muassa arjesta aviomiehensä Mikon kanssa. Torppa kertoi, että heidän kuherruskuukausi jatkuu edelleen, vaikka häistä onkin jo lähes puoli vuotta aikaa. 

– Toivon, että se jatkuisi mahdollisimman pitkään. Kyllä se arki sieltä kuitenkin hiipii pikkuhiljaa vastaan. Kotonamme on jättimäinen pyykkivuori ja meillä on lastenhoito-ongelmia. 

Torpan ja Possen juontajien Veronica Verhon ja Jaakko Saariluoman keskustelu kääntyi myös sosiaaliseen mediaan, joka on yksi julkkiskaunottaren työalustoista. Positiivisten kommenttien lisäksi Torppa saa paljon negatiivisia viestejä. Hän ei halua kuitenkaan poistaa tällaisia kommentteja, koska hän haluaa näyttää, kuinka suuri ongelma se on todellisuudessa. Uhkaavat ja todella loukkaavat Torppa kuitenkin poistaa. 

– Kyllä ne kommentit kertovat isommasta ongelmasta. Tiettyinä ajankohtina tulee piikkejä tällaisissa kommenteissa. Viikonloppuöisin esimerkiksi. 

Saariluoma kysyykin, mitä Torppa haluaisi sanoa näille ihmisille. 

– Haluaisin sanoa vaikka ja mitä, mutta tämä on perheohjelma. 

– Olen huolissani, Torppa toteaa lopulta Saariluoman taivuteltua vastaamaan. 

– Ai heistä vai ilmiöstä?

– Kommentoijista, Torppa vastaa. 

Saariluoma ja Torppa tekevät myös sopimuksen.

– Sovitaanko, kun sun ja Mikon honeymoon loppuu, niin tulette tänne vieraaksi?

– Its a deal! Torppa huudahtaa. 

Torppa avaa katsojille kotinsa ovat ensi viikolla Maikkarin rakastetussa Yökylässä Maria Veitola -sarjassa. 

Yökylässä Maria Veitola -jaksot torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla.
Posse MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat