Mainio kulissivideo: Jari-Matti Latvala pysäytti Sebastien Loebin – suomalaisen heitto huvitti rallilegendaa: "Minun täytyy!"

MTV Urheilun kamera oli paikalla, kun Toyotan tallipomo Jari-Matti Latvala halusi onnitella M-Sportin veteraanikuskia Sebastien Loebia Monte Carlon MM-rallin sensaatiomaisesta voitosta

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Safari-ralli Keniassa 27.-31.3.
Ke: Testi-ek klo 9.00 alkaen
To: EK1 klo 12.45 alkaen
Pe: EK:t 2-7 klo 7.00 alkaen 
La: EK:t 8-13 klo 6.50 alkaen
Su: EK:t 14-19 klo 6.55 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Loeb, 47, oli ajanut viimeisen vajaan kymmenen vuoden aikana vain 16 MM-rallia ja viimeisimmän noin puolitoista vuotta sitten. Hän ylsi tästä huolimatta uransa 80. voittoon uudella M-Sport Fordin hybridiautolla Monte Carlossa. 

Onnittelijoita riitti. Yksi heistä oli Jari-Matti Latvala, joka on nyt toista vuotta Toyotan tallipomo jäätyään ilman MM-sarjan vakituista kuskipaikkaa kauden 2019 jälkeen.  

– Minäkin teen paluun ja ajan 1-2 kisaa. Minun täytyy! Latvala totesi Loebille naureskellen, mikä huvitti myös ranskalaista. 

Katso Latvalan ja Loebin kohtaaminen kokonaisuudessaan pääkuvan videolta. Alla olevassa haastattelussa Latvala myöntää avoimesti sen, että Loebin ja toisen ranskalaismestarin Sebastien Ogierin kärkivauhti houkuttelisi häntäkin palaamaan huippuauton rattiin. 

Lue myös:

    Uusimmat