Katsokaa näitä Kalle Rovanperän lukemia! Jari-Matti Latvalakin ihmeissään – "Se on mielestäni huikea suoritus"

Kalle Rovanperän nousu Monte Carlon MM-rallin alkupätkien alhosta kisan lopputulosten neljänneksi ja kaikkiaan 17 MM-pisteen saaliiseen oli yksi kauden avausviikonlopun puheenaiheista. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Pääkuvan videolla mielenkiintoista dataa ja asiantuntija Teemu Sunisen kommentteja Kalle Rovanperän vauhdin kehittymisestä Monte Carlon MM-rallin aikana. 

Rovanperän suoritustason nousua analysoitiin ja ihmeteltiin C Moren studiossa ennen sunnuntain ratkaisupätkiä (video yllä). Saman pisti merkille myös Toyotan tallipomo Jari-Matti Latvala

– Niin, mietitään millaisissa lähtökohdissa hän oli torstai-iltana. Kalle oli yli kaksi sekuntia kilometriä kohden perässä ja WRC2:t menivät nopeampaa. Että nostat vauhtitason siitä noin kovalle tasolle tässä rallissa, etkä tee virheitä, se on mielestäni huikea suoritus Kallelta, Latvala kehui MTV Urheilun haastattelussa.

– Voi sanoa, että kausi on alkanut hyvin hänen osaltaan, Latvala summasi.

Jari-Matti Latvala selvittää alla olevalla videolla myös Sebastien Ogierilta voiton vienyttä epäonnea ja kommentoi omia ajohalujaan sen jälkeen, kun ranskalaiskonkarit juhlivat Monte Carlon rallin kärkipaikoilla.

Lue myös:

    Uusimmat