Mykistävän ennustuksen tehnyt Marcus Grönholm kutsui Sebastien Loebia hannuhanheksi – näin sensaatiovoiton ottanut legenda vastasi

Sebastien Loeb onnistui Monte Carlon MM-rallissa tempussa, johon harva uskoi. C Moren asiantuntija Marcus Grönholm osasi kuitenkin ennustaa menestystä ranskalaisveteraanille. 

Loeb, 47, palasi Monte Carlon MM-ralliin M-Sport-tallissa. Ranskalaismestarin ja uuden Ford-hybridiauton yhteispeli löytyi hämmästyttävän nopeasti ja hän kuittasi lopulta kisan voiton ennen Toyotan Sebastien Ogieria.

– MM-sarjassa on todella kova taso. Ajoin edellisen täyden kauteni kymmenen vuotta sitten. En ole ajanut kovin paljon ralleja viime vuosina, joten en tiennyt, mitä odottaa, Loeb hämmästeli.

Rallin MM-sarjan pääluokassa kilpaillaan tästä vuodesta eteenpäin uusilla hybridikilpureilla. M-Sport osoitti Monte Carlossa, että Ford Puma -auto on äärimmäisen kilpailukykyinen.

– Minulla ei ollut mitään ajatusta, millaisessa vauhdissa olisimme. Testipätkä näytti jo hieman suuntaa, kun olin nopein ensimmäisillä vedoilla.

Voittokilpailu kääntyi Loebille toiseksi viimeisellä erikoiskokeella, kun Ogier kärsi rengasrikon

Tämä käänne aiheutti huvitusta C Moren studiossa, sillä Loebin kanssa lukuisia taisteluja omalla urallaan käynyt asiantuntija Marcus Grönholm oli ennustanut sen. 

– Mä taisin sanoa tuossa ennen (lähetystä)...mä vähän manasin, että kyllä Ogierilla menee rengas, sillä Loeb on sellainen hannuhanhi. Ja näin taas kävi. Se (ykköspaikka) putosi hänelle syliin, Grönholm heitti C Moren studiossa ennen päätöserikoiskoetta. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Grönholm kuitenkin myös ylisti läpi viikonlopun Loebin uskomatonta ajosuoritusta, mikä riitti lopulta voittoon. 

MTV Urheilu tiedusteli Loebin mielipidettä Grönholmin ennustukseen rallin päätyttyä.

Marcus Grönholm sanoi kotistudiossamme tänä aamuna, että Ogier kärsii varmasti rengasrikon tai vastaavaa, sillä sinä olet aina niin onnekas ja voitat helposti. Mitä vastaat Marcukselle?

– En ollut niin onnekas viime kerroilla. Tämä vuosi näyttää kuitenkin käynnistyneen suotuisalla tavalla. Siitä tässä on kyse, se on osa tätä kilpailua. Meidän tulee ajaa kovaa, ajaa teiden reunojen yli ja ottaa riskejä. Sitä se on. Me ajoimme puhtaan kisan ilman virheitä, etuautoryhmäni teki loistotyötä. Kaikki meni täydellisesti kannaltani, Loeb vastasi. 

Pääkuvan videolla lisää Loebin mietteitä yllätysvoitosta. Alla video Loebin voittotunnelmista. 

Lue myös:

    Uusimmat