Maarit Salin palaa Salkkareihin – muistatko dramaattisen lähdön?

Maarit Salin ei uskonut palaavansa enää Pihlajakadulle. Toisin kuitenkin kävi.

Maarit Salinia ei ole nähty Salatuissa elämissä sitten vuoden 2008. Ensi viikolla hän kuitenkin palaa Pihlajakadulle sekoittamaan asukkaiden pakkaa.

Jaana Saarisen esittämä, alkoholismista läpi koko sarjan kärsinyt Maarit poistui sarjasta viimeksi hyvin dramaattisissa merkeissä. Hän muutti poikansa Aleksin luo Nakkilaan sen jälkeen, kun oli vahingossa tönäissyt ryyppykaverinsa, entisen kansanedustajan Kristo Päivisen alas kalliolta kuolemaan.

Tätä ennen Kristo ja Maarit olivat suunnitelleet tekevänsä yhdessä itsemurhan, mutta Maarit tuli viime hetkillä järkiinsä.

Ennen lähtöpäätöstä Maaritin elämä oli ollut todella sekaisin hänen alkoholinkäyttönsä takia, ja muutto Nakkilaan tuntui pelastukselta. Silti Pihlajakadun ja kaikkien siihen liittyvien muistojen jättäminen oli hänelle vaikeaa, ja lähtöjaksossaan Maarit katselikin kaihoiten taloa ja hyvästeli sen asukkaita.

Maarit ei uskonut palaavansa enää Pihlajakadulle, ja pitikin päätöksensä lähes seitsemän vuotta. Mikä mahtaa olla niin tärkeää, että se saa Maaritin tekemään paluun kaikkien vuosien jälkeen? Se selviää kevään aikana.

Lue myös:

    Uusimmat