Maajussille morsian -ohjelman kirjekuningas Kalle sai ihailijapostia myös ohi ohjelman: "Olen vastannut niihin…"

Maajussi-Kalle kertoo, kuinka hänen lähipiirinsä on innoissaan Maajussille morsian -ohjelmasta.

Maajussille morsian -ohjelman kirjekuninkaaksi kruunattiin Kalle, joka pyörittää Sastamalassa neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää, mutta tila on sen verran pieni, että Kalle työskentelee tilalla osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä.

Kalle myöntää, että kirjeiden määrä oli aluksi jopa pieni järkytys.

– Kyllä siitä ihan hyvä itsetunnon puuskaus tuli, kun oli noin paljon naisia, jotka olivat nähneet sen vaivan ja olivat kiinnostuneita minusta, Kalle kertoo.

Kallen läheiset ovat innoissaan, kun mies on mukana suositussa rakkausohjelmassa.

– Lähipiiriltä ja puolitutuilta on tullut paljon positiivista palautetta. Se on ollut mukava huomata, kun perhe ja sukulaiset ovat kannustaneet ja olleet iloisia, että olen uskaltanut lähteä tällaiseen mukaan.

Osa ihailijoista lähestyi Kallea myös sosiaalisen median kautta.

– Kyllä niitä hiukan ohjelman ohitsekin tuli. Olen vastannut niihin, mihin vastasin, että haluan ohjelmaformaatin mukaan mennä ja toivoisin, että laittaisivat virallisia teitä yhteydenottoja.

Mitkä olivat Kallelle ikimuistoisia hetkiä kuvauksissa? Katso video.

Maajussille morsian maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat