Maajussi-Tuomo rakastui Marjoon vuosi sitten – näin heillä menee nyt: "Paljon on tapahtunut"

Maajussi-Tuomo ja Marjo aloittivat avoliittonsa viime vuodenvaihteessa ja elävät onnellista perhe-elämää edelleen Marjon pienen tyttären kanssa.

Maajussille morsian -ohjelmassa syttyi vuonna 2018 todellinen rakkaustarina, kun maajussi-Tuomo tapasi morsianehdokkaidensa joukossa olleen Marjon. Kaksikon välillä oli välittömästi kipinää, eikä kellekään ollut yllätys, että Tuomo valitsi Marjon vierelleen ohjelman päättyessä. 

Marjo muutti vuoden 2018 lopulla pienen tyttärensä kanssa Vantaalta Tuomon luokse Rantasalmelle. Uutta, yhteistä perhe-elämää on nyt eletty noin vuoden verran. 

– Paljon on tapahtunut vuoden aikana. Nythän eletään sitä perhe-elämää, oikeastaan alkuvuosi sitä vähän opeteltiin. 

Tuomon mukaan yhteinen elämä on asettunut hyvin uomiinsa ja kuten asiaan kuuluu, myös heidän perheessään sattuu ja tapahtuu. Tapahtumat ovat kuitenkin olleet pääasiassa hyviä. 

Marjo on löytänyt mieluisia töitä Rantasalmelta ja auttanut Tuomoa maatilan hoidossa. Maajussin mukaan puolison apu on näkynyt myös hänen hyvinvoinnissaan merkittävästi. 

– Elämä on nyt paljon rennompaa kuin aikaisemmin. Olen paljon levänneempi kuin ennen. 

Marjon pieni tytär aloitti syksyllä oman koulupolkunsa ensimmäisellä luokalla, mikä on myös Tuomon mukaan sujunut hienosti. Rantasalmelta on löytynyt paljon uusia kavereita ja myös pieni tyttö viihtyy äitinsä tavoin hienosti Tuomon maatilalla. 

Aloittaessaan suhteen Marjon kanssa Tuomosta tuli näin ollen myös isäpuoli Marjon tyttärelle. Uusi rooli on ollut Tuomolle mieluisa. Marjon tytär on myös Tuomolle hyvin tärkeä ja maajussi tuntee olevansa omalla tavallaan myös hänen vanhempansa. 

– Hyvät välit ja hyvä suhde meillä on. 

Tuomon mukaan hänellä ja Marjolla ei ole kummempia tulevaisuudensuunnitelmia tällä hetkellä, eikä heillä ole aikomusta kiirehtiä suhteessaan. Pariskunnan elämä on hyvää näin.

– Päivä kerrallaan mennään, mulla ei ole mikään kiire.

Pariskunnan perhe on kuitenkin kuluneen vuoden aikana kasvanut yhdellä, karvaisella jäsenellä, sillä Tuomo ja Marjo ovat nyt kahdeksankuukautisen berninpaimenkoiran pennun huoltajia. 

– Se tuli meille keväällä ja sekin vie huomiota nyt. Tuntuu, että melkein pahemmaksi menee, kuin mitä se oli pentuaikana. Neljänkymmenen kilon jytikkä alkaa tarvitsemaan jo vähän kovuutta. Mutta onneksi osaa olla jo myös tosi nätistikin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja