Kihlat! Maajussille morsian -ohjelman kulisseissa rakastuneet morsiamet Juulia ja Henriikka jakoivat ilouutisen: "Täällä kaksi hyvin onnellista vaimoa"

Maajussille morsian -ohjelmassa toisensa tavanneet ja toisiinsa rakastuneet Juulia ja Henriikka ovat menneet kihloihin. 

Maajussille morsian -ohjelman kulisseissa tapahtui edellisellä kaudella yllättävä ja ihana asia, kun toisensa löysivät maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Juulia

Kaksikko tapasi toisensa Naantalin treffiviikonlopun kuvauksissa ja rakastuivat toisiinsa päätä pahkaa. Pariskunta kertoi helmikuussa 2019 Vappu ja Marja Livessä muuttaneensa avoliittoon. Nyt pariskunnalla on lisää iloisia uutisia kerrottavanaan, sillä he ovat kihlautuneet vappuna. 

Juulia julkaisi uutisen omalla Instagram-tilillään.

Ensimmäisessä Juulian julkaisemassa kuvassa kaksikko esittelee kihlasormuksiaan. Lisäksi Juulia julkaisi toisen, jossa hän kertoo kauniin sanoin siitä, kuinka tilanteeseen on päädytty. 

– Täällä on kaksi hyvin onnellista vaimoa! Allekirjoittanut ei meinannut sinä liikutuksen hetkenä saada sanaa suustaan, jolloin piti kosia. Hyvin kävi kuitenkin, Juulia kirjoittaa päivityksessään. 

– Kuinka useasti kerronkaan niin monin tavoin ja sanoin rakastavani sinua, eikä se ole mitään tunteideni rinnalla sinuun.

Kirjoituksessa Juulia kertaa parin tapaamista ja heidän yhteisen taipaleensa alkua, sitä kuinka suuria tunteet olivat ja kuinka erityislaatuiselta toinen tuntui alusta saakka. 

– Ja sormuksiimme kaiverrattakoon 1.5.2019. Pelko on muuttunut luottamukseksi ja ihastus voimakkaaksi rakkaudeksi. Yhteinen matkamme on aluillaan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja