Maajussi-Tuomo muutti yhteen Marjo-rakkaansa kanssa – kertoo uudesta arjesta: "En tämmöistä olisi osannut uskoa"

10:43
Kahdeksan uutta maajussia etsii taas rakkautta

Maajussi-Tuomon ja Marjon yhteinen elämä on lähtenyt rullaamaan hienosti. 

Maajussille morsian -ohjelman yhdennellätoista kaudella koettiin upea rakkaustarina, kun maajussi-Tuomo ja hänen morsianehdokkaansa Marjo rakastuivat ja halusivat ohjelman päätteeksi aloittaa yhteisen elämän. Vuodenvaihteessa Tuomo ja Marjo ottivatkin suuren askeleen suhteessaan kun Marjo muutti pienen tyttärensä kanssa Vantaalta Tuomon luokse Rantasalmelle. 

Tuomo kertoo, että uuden ja pienen perheen yhteinen arki on lähtenyt liikkeelle hienosti. Marjo ja hänen tyttärensä ovat sopeutuneet maatalon elämään, kumpikin on viihtynyt Tuomon tilalla. Maajussin oma arki on kaksikon muuton myötä muuttunut täysin. 

– Onhan se, kun poikamieselämä muuttuu perhearkeen, niin muutos oli nopea ja raju. Kyllähän se muutti peruselämää ihan totaalisesti, nyt pitää ajatella vähän enemmän ja myös sitä omaa käyttäytymistä, että mitä sanoo ja tekee, Tuomo kertoo. 

LUE MYÖS: 

Tuomo mukaan Marjosta on ollut myös erittäin paljon apua tilan hoidossa. Pariskunta saa viettää enemmän aikaa yhdessä töitä tehdessään ja Tuomo tuntee olonsa levollisemmaksi kuin ennen töiden jakautuessa. 

Toisinaan parin välillä on kuitenkin ollut töitä tehdessä tilanteita, jolloin ohjeet eivät ole Marjon mielestä olleet hirvittävän selvät. 

– Syitä löytyy kyllä hyvinkin helposti, Tuomo nauraa viitaten itseensä. 

Pari aikoo jatkaa yhdessä elämistä rauhassa, eikä aio kiirehtiä Tuomon mukaan kihloihin. Parin ensitapaamisesta on kohta kulunut vuosi, ja Tuomo kertookin toisinaan pysähtyvänsä ihmettelemään sitä, miten paljon vuoden aikana on ehtinyt tapahtua. 

– En tämmöistä olisi osannut uskoa silloin, että olisin nyt tässä. 

Maajussille morsian -ohjelman tulevan kauden kirjerekryn ollessa käynnissä Tuomo kannustaa kaikkia asiaa pohtivia kirjoittamaan rohkeasti kirjeen. 

– Niinhän se Marjokin kirjoitti viimeisenä mahdollisena hakupäivänä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja