Maajussi-Clarisse sai kaksi erikoista kirjettä – päätyy soittamaan vaivaannuttavan puhelun toiselle sulhasehdokkaalle

Maajussi-Clarissen saamat kaksi erikoista kirjettä eivät vakuuttaneet maajussitarta.

Maajussille morsian -ohjelman rakkautta etsivät maajussit saavat ensimmäistä kertaa lukeakseen puolisoehdokkaidensa kirjoittamat kirjeet juontaja Vappu Pimiän toimittamana. Maajussi-Clarisse saa ainoastaan kaksi kirjettä, mitä ranskalaissyntyinen maajussitar hieman harmittelee. 

– Kaksi on ihan riittävä varmasti, jos sieltä löytyy se oikea, Clarisse miettii toiveikkaana. 

Toinen kirjeen kirjoittaneista miehistä on 50-vuotias Sami, joka kertoo pitkin sanakääntein Clarissen todella sykähdyttäneen häntä. Sami kertoo olevansa itse tyypillinen leijona, joka on luonteeltaan "tulinen, taiteellinen ja jopa romanttinenkin". Sami kuvailee olevansa myös lapsirakas, vaikkei häneltä omaa jälkikasvua löydykään. 

Kirje miellyttää Clarissea, mutta toisaalta jokin siinä myös haraa maajussia vastaan. 

– Vaikea sanoa. Oli siinä jotain mielenkiintoista ja jotain vähän häiritsevää, Clarisse kuvailee. 

Toinen kirje sen sijaan on 37-vuotiaalta sulhasehdokkaalta Mikolta. Vappu Pimiä innostuu Clarissen myötä nuoresta mahdollisesta sulhasehdokkaasta. 

– Mä tiedän, mitä toi hölmö kikatus tarkoittaa, oon kuullut sen joskus aiemminkin, Pimiä vitsailee nauravalle Clarisselle. 

Porukan harmiksi Mikko ei kuitenkaan kerro itsestään kirjeessään käytännössä mitään muuta, kuin harrastuksensa ja sen, että häntä kiinnostaisi asua maaseudulla. 

Kirjeiden lukemisen päätteeksi Clarisse päätyy soittamaan Vappu Pimiän kanssa puhelun Samille. Puhelu jää kuitenkin valitettavan lyhyeksi – eikä mene muutenkaan ihan putkeen. 

Katso yllä olevalta videolta, miten maajussi-Clarissen ja Samin puhelun kävi!

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat