Maajussi-Antti-Jussi huolestui terveydestään vuosi sitten – syy vieläkin mystinen: "Vähän on edelleen hakusessa diagnoosi"

Maajussi-Antti-Jussin terveys on mennyt parempaan suuntaan. 

Maajussille morsian -ohjelman 11. tuotantokaudella vuonna 2018 morsianta etsi maajussi-Antti-Jussi. Mies päätyi tuolloin valitsemaan morsianehdokkaistaan Elinan, mutta suhde ei syventynyt kaksikon välillä ystävyyttä pidemmälle.

Vuosi sitten syksyllä, ohjelman kuvausten jälkeen Antti-Jussin elämään saapuivat mystiset terveysongelmat, jotka sotkivat miehen arjen täysin. Antti-Jussi kertoi tuolloin kärsivänsä muun muassa kovista nivel- sekä lihaskivuista.  

– Jotain on, mikä voi pistää tulevaisuuden suunnitelmat sekaisin, Antti-Jussi kertoi loppuvuodesta 2018. 

Keväällä 2019 Antti-Jussi sai parempia uutisia terveytensä suhteen, kun mies sai astmadiagnoosin. Kun lääkitys laitettiin kuntoon, helpottivat pahimmat säryt ja muut oireet. 

Tutkimukset jatkuvat edelleen, mutta Antti-Jussilla ei ole kertomansa mukaan ollut pitkään aikaan samanlaisia ongelmia terveytensä kanssa kuin viime syksynä. 

– Ihan normaalilta on tuntunut. On aina silloin tällöin ollut oireita ja vähän on edelleen hakusessa diagnoosi. 

Maajussin mukaan hän kärsii edelleen ajoittain kovasta väsymyksestä ja rasituksesta palautuminen saattaa kestää toisinaan normaalia kauemmin. Lihaskipuja ja -särkyjä ei ole kuitenkaan enää ollut. 

Vuosi sitten pahimpien oireiden ollessa päällä Antti-Jussi pelkäsi, että hän menettäisi tilansa mikäli maajussin kunto huononisi entisestään. 

– Se oli silloin kun tuntui siltä, ettei oikein mitään pysty tekemään. Ei siitä tule mitään, että teet tunnin hommia ja vaadit kolme tuntia lepoa, että pystyt taas seuraavaan työsuoritukseen, kun se kipu menee jo yöuniinkin ja kaikkeen. Semmoista ei ole onneksi enää. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja