Mainos

Terveysongelmien kanssa kamppailevalla maajussi-Antti-Jussilla on ollut raskas syksy: "Jotain on, mikä voi pistää tulevaisuuden suunnitelmat sekaisin"

1:29
Maajussi-Antti-Jussi kertoo hetkestä, jolloin sai tietää Juulian rakastuneen toiseen

Maajussi-Antti-Jussin syksy on kulunut sairaalatutkimusten parissa.

Vuosi on vaihtumaisillaan ja kesästä on jo pitkä aika, kuin myös Maajussille morsian -ohjelman kuvauksista. Maitotilallinen maajussi-Antti-Jussi oli yksi neljästä maajussista, jotka etsivät tänä vuonna ohjelmassa elämänsä rakkautta. 

Puolisoa ei ohjelman kautta Antti-Jussille löytynyt, vaikka hän päätyikin farmiviikkojen päätteeksi valitsemaan morsianehdokkaistaan Elinan. Suhde ei ottanut tuulta siipiensä alle, vaikka yhteydenpitoa jatkettiin kuvausten loppumisen jälkeen. 

Syksyllä Antti-Jussilla ei ole ollut juurikaan voimia parisuhteen etsimiseen. Miehen arkea ovat varjostaneet terveysongelmat, joiden takia hänen oli lopulta hakeuduttava sairaalaan tutkimuksiin, kipujen kasvettua sietämättömiksi.

– Tampereen yliopistollisessa sairaalassa olen juossut tutkimuksissa, ja olin seitsemän päivää tuossa sänkypotilaana. Kaikki nivelet ja lihakset sanoo itseään irti. 

Antti-Jussi sai hiljattain astmadiagnoosin, mutta hänen mukaansa sairaalassa epäillään, että hänen oireensa viittaavat vielä johonkin toiseen sairauteen. 

– Jotain on, mikä voi pistää tulevaisuuden suunnitelmat sekaisin. 

Kovat kivut veivät tutkimuksiin

Maajussi jännittää tutkimusten lopputulosta. Toisaalta on helpottavaa tietää, mistä huono olo johtuu, mutta toisaalta se saattaa vaikuttaa merkittävästi hänen elämäänsä.

– Tilan tulevaisuus on vähän vaakalaudalla. 

– Jos tulee diagnooseja, niin se voi olla, etten voi enää olla lehmien tai eläinten kanssa. Velkatilanne on kuitenkin se, että vaikka olisin kuinka kipeä, niin en silti pystyisi toimintaa ajamaan alas siinä tilanteessa. Se on viidestä kymmeneen vuotta toimintaa jatkettava edelleen, vaikka olisi pää kainalossa, tavalla tai toisella. 

Antti-Jussi kertoo kipujen ja oireiden alkaneen jo vuosi sitten, mutta ne pahenivat selkeästi kuluvana syksynä. Pahimmillaan Antti-Jussin nivelet ovat olleet niin kipeät, että hänen on ollut vaikeaa kävellä rappusia pitkin alas. Hän alkoi myös heräillä öisin kipujensa takia.

Sairastelun takia Antti-Jussi ei ole pystynyt tekemään yksin tilansa töitä, vaan on joutunut pitämään sairaslomaa. Auttajia on onneksi ollut.

Maajussin ja morsianehdokkaiden kokoontuminen

Joulukuussa Antti-Jussi sai pienen piristyksen, kun hän tapasi farmiviikkojen morsianehdokkaansa Elinan, Petran sekä Kian yhteisen illanvieton merkeissä Vantaalla. Nelikko vietti illan yhdessä käymällä keilaamassa ja syömässä hyvin. 

Antti-Jussi on pitänyt yhteyttä naisiin, mutta hän ei ollut tavannut heitä kesän jälkeen. Välit kaikkiin ovat pysyneet kuitenkin hyvinä, vaikkei kenenkään kanssa parisuhdetta syntynytkään. Muistot kuvauksista ovat säilyneet hyvinä, mutta niistä tuntuu olevan jo erittäin pitkä aika.

– Alkaa Maajussille morsian tuntua unelle, tuntuu niin kaukaiselle se kesä jo kaiken kaikkiaan. Jos joku näyttää jotain pätkää siitä, niin tuntuu, että kuka tuo oikein on tuolla telkkarissa. 

Maajussi on saanut kesän jälkeen paljon yhteydenottoja, mutta hänellä ei ole ollut juurikaan voimia vastata niihin. Antti-Jussi kertoo käyneensä syksyllä muutamilla treffeillä, mutta niiden kautta ei löytynyt mitään miestä säväyttävää. 

Kaikesta tapahtuneesta ja sairastelustaan huolimatta Antti-Jussi yrittää pysyä myönteisenä ja toiveikkaana. 

– Ehkä vähän aikaa parempi antaa olla, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä nurkan takaa voi löytyä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja