Mainos

Terveydestään huolissaan ollut maajussi-Antti-Jussi sai hyviä uutisia: "Mies on paremmassa kunnossa"

10:43
Kahdeksan uutta maajussia etsii taas rakkautta

Terveytensä kanssa kamppailleella maajussi-Antti-Jussilla diagnosoitiin astma. 

Maajussille morsian -ohjelmassa tutustuttiin sen yhdennellätoista kaudella maajussi-Antti-Jussiin, joka ihastutti suomalaisia televisiokatsojia rehdillä sekä vaatimattomalla olemuksellaan. Antti-Jussi päätyi valitsemaan ohjelman päätteeksi rinnalleen morsianehdokkaistaan Elinan, mutta kaksikon rakkaustarina ei ottanut tuulta siipiensä alle. 

Syksyllä 2018 sinkkuna elellyt Antti-Jussi kertoi olevansa huolissaan terveydestään. Pitkään jatkuneet lihas- ja nivelkivut vaikeuttivat maajussin jokapäiväistä elämää ja Antti-Jussi pelkäsi kyseessä olevan jotain vakavampaa. Nyt mies kertoo MTV Uutisille syyn kipuihin ja sairasteluun vihdoin selvinneen. 

– Astma oli se pääsyy, joka veti niin voimattomaksi. Kun ei happi kulkenut, niin se vaikutti kaikkeen muuhunkin. Kun sai kunnollisen astmalääkityksen, niin rupesi nämä säryt ja muut katoamaan sitten samalla. 

– Mies on vähän paremmassa kunnossa, painoa on lähtenyt ja tullut punttisalilla käytyä, Antti-Jussi iloitsee. 

Antti-Jussi kertoo tiputtaneensa jopa parikymmentä kiloa painoa pois. Liikunta ja itsestä huolta pitäminen on alkanut maistua jälleen ja työtkin sujuvat paremmin kuin pitkään aikaan. 

LUE MYÖS: Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden!

Maajussin mukaan mahdollisuus kunnolliselle lääkitykselle olisi ollut jo vuonna 2015, jolloin hän juoksi lääkärillä samojen oireiden takia. Vaikka astma-arvot olivat täyttyneet tuolloin jo lääkärin sanojen mukaan kirkkaasti, astmaa ei syystä tai toisesta kuitenkaan todettu. 

– Olisihan ne lääkkeet ollu kiva silloin jo saada, niin ei olisi tarvinnut kärvistellä, että mikä on kun välillä jaksaa ja välillä on aivan rikki. Tavallaan nousukautta seurasi aina pahempi laskukausi. Selvisi se nyt sitten viimein. 

Terveytensä ja kuntonsa tähden Antti-Jussi ei ole jaksanut juuri deittailurintamalla viihtyä. Maajussi kertoo kuitenkin, että kiinnostusta moiseen löytyisi kyllä. 

– Pitäisi löytää semmoinen yksilö, joka saisi taas niin sukat pyörimään jalassa, että saa täältä lähtemään liikkeelle. 

Antti-Jussi myöntää, ettei hän pistäisi pahakseen vaikka naiset häntä lähestyisivätkin. 

– Se on suorastaan toivottavaa, mutta varoituksen sana naisille, että sitten tarvitsee kyllä sietääkin meikäläistä. Mutta jos joku kokee sen sydämen asiakseen, niin siitä vaan tulkoon koittamaan onneaan. Aina saa käydä kimppuun, en sitä pahakseni pistä, Antti-Jussi nauraa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja