Maajoukkuekaverilta paljastus Iivo Niskasesta empimisen jälkeen – olympiavoittajalla vaikeuksia vessassa: "Sitten kun hän kiroili päälle..."

Iivo Niskanen helpottuneena MTV:n haastattelussa olympiaurakan jälkeen:"Reissu onnistuneesti takana" 2:41
Iivo Niskanen palasi Suomeen perjantaina: "Reissu onnistuneesti takana".

Remi Lindholm kertoi Pekingin olympialaisten maastohiihdon miesten päätösmatkan jälkeen hullunkurisen tarinan Iivo Niskasesta. 

Kisojen olympiavoittaja ja kolminkertainen mitalisti Niskanen oli jo matkustanut kotimaahan ennen 30 kilometrin mittaiseksi lyhennettyä päätöskisaa.

Lindholm oli lauantaina 28:s. Kun hän summasi yhteen debyyttiolympialaistensa antia, hän teki samalla paljastuksen Niskasesta. 

Suomalaistähdellä oli ollut ensin tarinansa kanssa empineen Lindholmin mukaan odottamattomia ongelmia vessarutiineissaan kisojen aikana.  

– Iivo kertoi tuossa yhtenä iltana, että kun hän pesi hampaitaan sähköhammasharjalla ja meni samalla kuselle – ja kun siinä kustessa käytetään molempia käsiä – niin hammasharjasta putosi runko pönttöön. Sitten kun hän kiroili päälle, niin tippui vielä se pieni hammasharjaosakin pönttöön.

– Onneksi saimme täältä kisoista hammasharjat järjestäjältä. Sillä se pesi loppureissun, Lindholm päätti erikoisen paljastuksensa. 

Maajoukkuekaverin mukaan kyseinen vahinko tapahtui jossain vaiheessa Niskasen olympiavoiton jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat