Mainos

Maailmanvalloitus jatkuu! Suomalaiset äitiyspakkaukset elokuussa käyttöön Skotlannissa

Skotlannin hallitus on nyt vahvistanut päätöksen, jonka mukaan maa ottaa äitiyspakkaukset käyttöön elokuun aikana.

Skotlannissa kaikki 15. elokuuta tai sen jälkeen syntyneet lapset ovat oikeutettuja saamaan äitiyspakkauksen, joka auttaa heitä saamaan parhaan mahdollisen alun elämälle. Odottavat äidit voivat jo kesäkuun puolivälin jälkeen rekisteröityä äitiyspakkauksen saajiksi.

Kuvitettu maalle tyypilliseen tapaan

Suomalaisen äitiyspakkauksen innoittama versio sisältää neljäkymmentä esinettä ja vaatetta, kuten vaipanvaihtoalustan, lämpömittarin, fleecetakin, hupullisen pyyhkeen, vaippoja, peiton ja vauvakirjan. Ja aivan kuten suomalaisversiossakin, myös tätä pakkausta voidaan käyttää lapsen ensimmäisenä sänkynä.

Yksi asia on kuitenkin toisin kuin suomalaisessa versiossa. Tämän maan pakkauksessa laatikko on nimittäin koristeltu maalle tunnusomaisilla kuvioilla, kuten Loch Nessin hirviöllä ja Highlandin karvaisilla lehmillä.

Videolta voit katsoa, mitä kaikkea pakkaus oikein sisältää. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lastenhoidosta vastaava ministeri Mark McDonald kertoo olevansa iloinen voidessaan ilmoittaa äitiyspakkauksen käyttöönotosta. Miehen mukaan se tarjoaa lapsille parhaan mahdollisen alun samalla, kun se edistää lapsen ja vanhempien varhaista kiintymyssuhdetta.

– Skotlannin äitiyspakkaus auttaa torjumaan puutetta, parantaa terveyttä ja tukee vanhempia, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä sen Skotlannissa, McDondal kertoo.  

Ministeri lupaa, että he pyrkivät toimittamaan äitiyspakkauksen uusille vanhemmille mahdollisimman nopeasti. Tammikuusta 2018 alkaen äitiyspakkaus toimitetaan vanhemmille vähintään neljä viikkoa ennen laskettua aikaa.

Katso videolta, miltä äitiyspakkaus tänä vuonna Suomessa näyttää.

2:00

Lähde: BBC

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.