Lydia sai viestin tuntemattomasta numerosta – seurasi huvittava keskustelu: "Toivota minulle onnea"

Lydia sai uhkausviestin tuntemattomalta. Keskustelu eteni odottamattomalla tavalla.

Yllä olevalla videolla pohditaan, osaako pienikin lapsi jo kiusata.

Vääriin numeroihin lähetetyillä tekstiviesteillä voi olla monenmoisia seurauksia: joskus syntyy yllättäviä ystävyyksiä, toisinaan seuraukset voivat olla odottamattoman liikuttavia.

Twitter-käyttäjä Lydia Breunigin tapauksessa seuraukset olivat yllättävän hilpeät – ainakin muiden Twitter-käyttäjien mielestä. Lydia nimittäin väittää saaneensa tekstiviestin tuntemattomasta numerosta, naiselta, joka esittäytyi "Lilyn äidiksi".

"Hei Heather, tässä on Lilyn äiti. Halusin vain sanoa, että jos tyttäresi tekee niin vielä uudelleen, vanhempientapaamisessa alkaa tapahtua. Kiitos ja hyvää päivänjatkoa", kuului ensimmäinen viesti.

"Et aio vastata, vai?"
"Tiedän, että se olet sinä, Heather."

"Sinulla on väärä numero"

Koska viestit tulivat selvästi väärään numeroon, Lydia päätti tässä vaiheessa osallistua keskusteluun ja kertoa tuohtuneelle äidille, että tällä oli kuin olikin väärä numero.

"Heather, raju myrsky on tulossa luoksesi..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olen pahoillani, mutta sinulla on väärä numero. Olen college-opiskelija Iowasta, joten minulla ei ole aavistustakaan siitä, kenestä puhut", Lydia vastasi.

Tämä sai Lilyn äidin ottamaan takapakkia uhkauksissaan.

"Olen niin pahoillani! Onnea opiskeluihisi", äiti viestitti pahoitellen.

"Toivota minulle onnea"

Tilanne oli ilmeisesti kuitenkin saanut jo Lydian uteliaisuuden heräämään, joten hän kysäisi vielä mieltänsä painavan kysymyksen: "Mikä tuo Lilyn juttu oikein on?"

"Heatherin tytär on haukkunut tytärtäni. Toivota minulle onnea vanhempien tappeluiltaan,

"Oi, kerro minulle sitten, miten se sujui. Kannustan sinua", Lydia totesi.

"Aww, kiitos! Heather tulee häviämään", Lilyn äiti ilmoitti.

"Meidän pitää tietää"

Twitterissä keskustelusta tuli huikea hitti. Tykkäyksiä sille on kertynyt jo 175 000. Moni tosin on epäillyt tarinan aitoutta. Lydiaa on epäilty myös vanhan, viime vuonna julkaistun ja hyvin samankaltaisen twiitin kopionnista.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suurin osa kommentoineista keskittyi kuitenkin tivaamaan yhtä tärkeää asiaa: mitä vanhempaintapaamisessa lopulta tapahtui?

"Sinun täytyy kertoa meille, mitä tapahtui siinä tapaamisessa. Meidän pitää tietää. #Lilyntiimi" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tällainen on tuleva vaimoni, enkä aio tehdä muuta kuin kannustaa häntä. #maailmantähti" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minun tarvitsee tietää, mitä tapahtui." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Lataa puhelimesi"

Yllättävän moni Twitter-käyttäjä oli myös huolissaan siitä, että Lydian kuvakaappausten perusteella tällä näyttäisi olevan vain prosentti akkua jäljellä.

"Lataa tuo hiton puhelimesi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Lataa puhelimesi, hitto vie, ennen kuin minä lataan sen puolestasi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Twitter, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat