Lina sai viestin väärästä numerosta – päätyi lähettäjän kanssa naimisiin: "Hänen viesteissään oli jotain, mikä kiehtoi minua"

Väärään numeroon päätynyt tekstiviesti aloitti kahden ihmisen uskomattoman rakkaustarinan.

Syyskuussa Lina Dahlbeck, 37, sai tuntemattomasta numerosta WhatsApp-viestin, jossa luki ainoastaan "Girl's trip". Nainen ajatteli viestin vain menneen täysin vahingossa väärään numeroon.

Sitä Lina ei kuitenkaan vielä tiennyt, että toisessa päässä oli hänen tuleva aviomiehensä. Pariskunnan tarinan kertoi brittilehti Sun.

"Hänen viesteissään oli jotain, joka kiehtoi minua"

Lina vastasi lähettäjälle tiedustellen, kuka tämä oli ja todeten, että viesti meni ilmeisesti väärään numeroon.

Michael Evangeloun, 44, oli ollut tarkoitus lähettää viesti omaan numeroonsa muistuttaakseen itseään erään elokuvan katsomisesta. Mies olikin todella yllättynyt, kun joku vastasi viesteihin.

Michael pahoitteli asiaa, ja ensin hämmentyneenä luuli, että tunsi naisen jostain. Siitä alkoi kahden täysin toisilleen tuntemattoman ihmisen keskustelu.

– Kun vastasin sanoen, että ’uskon, että tämä oli tarkoitettu toiselle Linalle’, ajattelin, että se loppuisi siihen, mutta hän vastasi uudelleen ja pian me jo juttelimme, Luoteis-Lontoossa asunut Lina kertoo.

– Hänen viesteissään oli jotain, mikä kiehtoi minua. Hän vaikutti todella mukavalta ja hauskalta, ja kun vilkaisin salaa hänen kuvaansa, ajattelin, että hän on hyvännäköinen.

Ensitreffeistä lähtien tiiviisti yhdessä

Jo muutaman tunnin keskustelun jälkeen pari päätti tavata drinkeillä. Tapaaminen johti nopeasti seuraaviin treffeihin.

– Suutelimme treffien päätteeksi ja seuraavana päivänä tapasimme brunssin merkeissä. Siitä lähtien emme ole olleet erossa, Lina sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt seitsemän kuukautta myöhemmin pariskunta on mennyt naimisiin. Lina oli ollut ennen Michaelin tapaamista kuusi vuotta sinkkuna, Michael myös vuosien ajan.

"Mennään naimisiin"

Vain kaksi viikkoa ensitapaamisensa jälkeen, Michael kosi Linaa.

– Puhuimme unelmistamme ja sanoin, että olen aina halunnut asua Dubaissa. Michael sanoi, että "tehdään se, muutetaan sinne". Huomautin, että se oli muslimimaa, joten meidän täytyisi olla naimisissa, jotta voisimme asua yhdessä. Hän vain sanoi, "tehdään sitten niin. Mennään naimisiin", Lina muistelee.

Ystävät pitivät pariskunnan nopeaa avioitumispäätöstä hulluna, mutta heidän vanhempansa olivat innoissaan. Linan vanhemmat asuvat Ruotsissa ja he ehtivät tavata Michaelin ensimmäisen kerran vasta päivää ennen häitä.

Häät pidettiin joulukuun alussa Lontoossa.

Michael nauttii siitä, kun saa kertoa ihmisille, miten pari tapasi. Tarina jättää kaikki ällistyneiksi.

– En voi vieläkään uskoa, että tapasin elämäni rakkauden vahingossa lähetetyn viestin takia, Lina sanoo.

Lähde: Sun

***

Mitä rakkaus on, tunnetta vai tiedettä? Katso video!

9:56

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja