Nainen kysyi väärästä numerosta mielipidettä asustaan – viestillä odottamattomat seuraukset

Toisinaan väärään numeroon lähetetyllä viestillä voi olla muitakin kuin kiusallisia seurauksia. Tämän sai huomata eräs nuori nainen, joka kysyi mielipidettä asustaan väärästä numerosta.

Nappaa yllä olevalta videolta niksit iPhonen kätevämpään käyttöön.

Väärään numeroon lähetetyllä viestillä voi olla todella kiusalliset tai todella hauskat seuraukset. Joskus seuraukset voivat kuitenkin olla odottamattoman liikuttavat.

Kun nuori nainen nimeltä Syd lähetti kuvan itsestään kokeilemassa iltapukua, hän oletti saavansa mielipiteen asusta ystävältään. Viesti lähti kuitenkin väärään numeroon, tuntemattomalle kuuden lapsen isälle.

"Vaimoni ei ole kotona..."

Isä ei vähästä hätkähtänyt, vaan kertoi Sydille avuliaasti oman ja lastensa mielipiteen asusta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Uskoisin, että tämä viesti oli tarkoitettu jollekulle toiselle. Vaimoni ei ole kotona, joten en saanut hänen mielipidettään, mutta lapset ja minä olemme sitä mieltä, että näytät tyrmäävältä tuossa mekossa. Sinun pitäisi ehdottomasti valita se", mies tekstasi Sydille ja lähetti varmemmaksi vakuudeksi vielä kuvan lapsistaan peukut pystyssä.

Sydin ystävä jakoi kuvakaappaukset keskustelusta Twitterissä, jossa twiitistä tuli huikea hitti. Se keräsi tykkäyksiä liki 700 000 ja uudelleentwiittauksia 173 000.

Twiitin suosiolla oli loppujen lopuksi todella koskettavat seuraukset.

Sairas pikkupoika sai Twitter-kansalta apua

Isän lähettämässä kuvassa lapsia oli nimittäin vain viisi. Perheen toiseksi nuorimmainen lapsi, 4-vuotias Kaizler, sairastaa nimittäin leukemiaa ja kuvaushetkellä hän oli sairaalassa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Linkki pojan joukkorahoitussivustolle jaettiin Twitter-ketjussa ja ihmisten ystävällisyys yllätti pian perheenisän. Hetkessä GoFundMe-joukkorahoitussivuston tavoitesumma pojan hoitoihin käytettäväksi oli tullut täyteen. Twitter-suosion ansiosta perhe sai enemmän rahaa muutamassa päivässä kuin he olivat saaneet parin vuoden aikana.

Liikuttunut isä, Tony Wood, kertoi, että myös Syd itse teki lahjoituksen. Wood jakoi kiitoksia Twitterissä.

"Twitterin ja muiden paikkojen ystävällisyyden ja anteliaisuuden ansiosta GoFundMe-tilimme ylitti tavoitteemme eilen illalla! En voi kiittää kaikkia tarpeeksi", isä kirjoitti Twitterissä ja totesi avun tulevan tarpeeseen enemmän kuin kukaan voisi aavistaakaan. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet:  Mashable, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja