Lumoava vesiputouskampaus sopii juhlaan ja arkeen – katso helpot ohjeet!

Näin tehdään kauniisti laskeutuva vesiputouskampaus.

Vesiputouskampaus on helppo ja nopea tehdä, mutta niin näyttävä kampaus, että se sopii juhlaviinkin tilaisuuksiin. Oletpa boheemi luonnonlapsi tai trendikästä hiusvinkkiä etsivä tyylitaituri, tämän palmikkokampauksen teko kannattaa opetella.

Vesiputouksen perustana on ranskanletti, mutta erona se että aina kun kampaukseen otetaan uusi hiusosio, jätetään yksi vanhoista osioista irralleen. Kampauksen voi tehdä vain osaan hiuksista, tai sen voi letittää koko takaraivon leveydeltä.

Ohjeet:

Ennen kampauksen tekoa, voit kihartaa hiukset saadakseni niihin lisää runsautta ja kuohkeutta. Mitä enemmän käsittelet hiuksia ennen letitystä, sen löysemmän letin voit tehdä ja sitä paksummalta se näyttää.

1. Vesiputouskampauksen tekeminen aloitetaan etuhiuksista. Ota pään toiselta puolelta muutaman sentin hiusosio ja jaa se kolmeen osaa, kuin tekisit normaalia lettiä.

2. Aloita letitys. Kun olet letittänyt ensimmäisen kerroksen, pudota ylimmäinen (etumainen) osio kahden muun osion läpi ja vedä se varovasti alas.

3. Letitä kaksi ylös jäänyttä osiota yhteen.

4. Ota yläpuolelta lisää hiuksia uudeksi (kolmanneksi) osioksi kahden kädessäsi olevan keskelle. Muisto pudottaa osio ylhäältä ja vetää alas. Pudotetut osiot muodostavat vesiputouksen.

5. Letitä alkuperäiset osiot jälleen yhteen ja lisää uusi kolmas osio. Tee näin, kunnes letti on tarpeeksi pitkä kiinnitettäväksi taakse. Voit myös jatkaa tekemistä pään toiselle puolelle.

6. Sido hiukset kiinni hiuslenkillä tai pinnillä. Lisää lakka.

Katso ohjekuvat:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat