Mainos

Lumen alta paljastui ällöttävä yllätys – pienen lapsen lumienkelin teko päättyi kakkakatastrofiin

Seitsemänvuotiaan helsinkiläislapsen ilottelu lumileikeissä päättyi ikävästi heti alkuunsa, kun maahan jätetty ja lumen alla piilossa ollut koirankakka tuhri hänen vaatteensa.

Helsingin Puistolassa asuvan perheen lapsi oli viime sunnuntaina mennyt leikkimään rivitaloyhtiön piha-alueelle aikeenaan tehdä lumienkeleitä.

– Se oli ensimmäinen lumienkeli ja heti sattui tuollaista, kertoo perheen äiti MTV Uutisille. Hän ei halua nimeään julkisuuteen.

Järkyttynyt lapsi huomasi ällöttävän koiranjätöksen vasta sen jälkeen, kun vaatteet olivat jo sotkeutuneet. Kakka oli lumen alla piilossa, mutta sen verran tuore, että tarttui ja levisi vaatteisiin ihan kunnolla.

"Meillä olisi sinulle pyykkihommia"

Äidin mukaan ulkovaatteet likaantuivat koko vasemman kyljen matkalta. Takki, housut, hanskat ja pipo päätyivät tehopesuun.

Nainen sanoo itsekin järkyttyneensä tapahtuneesta, mutta ensireaktion jälkeen nousi viha siitä, etteivät lapset voi leikkiä omalla pihallaan vapaasti jätöksiä pelkäämättä.

Kakan maahan jättäneen koiran omistajalle nainen kirjoitti viestin Facebookin asuinalueryhmään.

– Iso kiitos sinulle, joka jätit koirasi paskat korjaamatta, meillä olisi sinulle pyykkihommia. Etkö todellakaan tajua, että näillä pihoilla/puistoissa leikkii lapsia!!! 

MTV Uutisille nainen kertoo, että hän pesi vaatteet ensin käsin vessanpöntön päällä ja sen jälkeen vielä kaksi kertaa pesukoneella.

Lapsi ei ole halunnut pukea kakan sotkemia vaatteita enää päälle, vaikka äidin mukaan vaatteet puhdistuivat parin konepesun jälkeen.

"Ei ole lapsen vastuulla"

Koiranjätöksiä on näkynyt ennenkin kyseisen rivitaloyhtiön pihamaalla. Äidin mukaan taloyhtiön vieressä kulkee koiranulkoiluttajien suosima hiekkatie, ja ulkoiluttajat päästävät koiransa kulkemaan välillä taloyhtiön alueella.

Lapsiperheiden suosimalla asuinalueella myös muut taloyhtiön asukkaat ovat kiinnittäneet huomiota samaan ongelmaan.

Äiti kuitenkin korostaa, että vaikka suurin osa koiranulkoiluttajista kerää pois koiransa kakat,  pilaa muutama välinpitämätön kaikkien koiranomistajien maineen.

– Ei ole lapsen vastuulla katsoa, missä hän voi tehdä lumienkeleitä, nainen summaa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.