Lulun vulvanmallinen virkattu kasvomaski pitää jo ulkonäöllään huolen riittävästä turvavälistä

Australialainen sosiaalityöntekijä virkkasi vulvanmallisen kasvomaskin.

Metro uutisoi uusimmasta hengitysmaskitrendistä, joka varmasti kääntää katseita ja pitää huolen sopivasta turvavälistä. Hurjan itsevirkatun kasvomaskin takana on australialainen sosiaalityöntekijä Lulu Geraghty, 42. Maski muistuttaa hämmästyttävän paljon naisen sukupuolielinten ulkoista osaa eli vulvaa.

Lulu käyttää vapaa-ajastaan valtaosan virkaten erilaisia käyttöesineitä, jotka muistuttavat enemmän tai vähemmän juuri vulvaa. Esimerkiksi hänen virkkaamansa teemyssyt ovat olleet oikea hitti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä

Vulvakasvomaskin on tarkoitus viihdyttää, sillä se ei missään tapauksessa vastaa viranomaisten kasvo- ja hengityssuojaimille asettamia turvastandardeja.

– Sopivasta turvavälistä se kyllä muistuttaa! Lulu kertoo Metrolle.

Hän on laittanut virkatun maskinsa kunnollisen maskin päälle liikkuessaan ulkosalla. Yksinään se on vain astetta räväkämpi muotiasuste.

Härskit pannumyssyt

Idea lähti ylimääräisestä härskistä pannumyssystä.

– Minulla oli ylimääräinen vulva pyörimässä nurkissa, ja päätin vain heittää sen päälle huvin vuoksi, Lulu kertoo.

– Se tuntui piristävän monien mieltä. En halua vähätellä koronaviruksen vakavuutta, mutta kyllä meidän täytyy välillä myös hiukan keventää tunnelmaa, hän pohtii.

Lulu aloitti erikoisten teemyssyjen tekemisen vuonna 2017. Ajatuksena oli herätellä keskustelua kehopositiivisudesta ja stigmasta naisen sukuelinten ympärillä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tykkään ajatuksesta, että jokin todella epäsovinnainen idea yhdistetään johonkin söpöön käyttöesineeseen, hän kertoo.  

– Halusin rikkoa tabua siitä, miten naiset suhtautuvat omiin sukuelimiinsä ja niiden ulkonäköön. On järjetöntä, että monet naiset eivät esimerkiksi osaa nimetä perusasioita sukuelimistään! Lulu pohtii.

Lulu tekee vulvateemyssyjä tilauksesta ja antaa niitä lahjaksi ystävilleen. Valmistamisessa kestää kuitenkin suhteellisen kauan. Hän ei seuraa mitään ohjeita tai kaavaa, vaan suunnittelee jokaisen vapaalla kädellä.

– Teen virkkuutöistäni tarkoituksella hiukan epäsymmetrisiä, karvaisia ja rönsyileviä. Jokainen on oma yksilönsä, Lulu kertoo.

Valitettavasti kaikki eivät pidä Lulun käsitöistä.

– Ne kyllä jakavat mielipiteitä. Joko ihmiset rakastavat niitä tai kokevat ne iljettäviksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.


Vulvien kanssa ei ole mitään sääntöjä

Lulu on jakanut ohjeet oman vulvateepannun tekoon YouTubessa. Voit katsoa ohjeet yltä. Ohjevideota on katsottu yli 100 000 kertaa.

– Virkkaamisessa on se hyvä puoli, että jos teet virheen, voit vain purkaa mokan ja yrittää uusiksi. Vulvien kanssa ei ole mitään sääntöjä. Voit tehdä niistä juuri sellaisia kuin haluat. Sen takia minäkin pidän niiden tekemisestä.

Lulu ei pidä täydellisen vulvan ajatuksesta ja pitää sitä epärealistisena. Häntä huolettaakin naisten genitaalialueisiin kohdistuvien kauneusleikkausten yleistyminen.

Jos upotus ei näy oikein, voit katsoa sen tästä

– Nuoret naiset kokevat paineita, vaikka he kaikki ovat ihan normaaleja, hän harmittelee.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit

Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat