Lukukauden päättökoe oli tekemättä, kun naisen synnytys käynnistyi – ei antanut sen estää itseään: "Koulu on niin tärkeää minulle"

Nayzia Thomas ei antanut yllättäen käynnistyneen synnytyksen estää itseään. Hän teki kouluvuoden päättökokeen loppuun sairaalasängystä.

Amerikkalainen Nayzia Thomas on toisen vuoden opiskelija aikuisoppilaitoksessa. Hänen piti suorittaa lukuvuoden päättökoe, mutta kokeen tielle asti omalaatuinen ongelma: Thomasin synnytys käynnistyi ennen laskettua aikaa.

Thomas halusi suorittaa kokeen, jotta ei saisi todistukseensa merkintää "keskeneräinen". Kokeen suorittamiselle olisi ollut vielä aikaa, mutta hän halusi hoitaa kaiken valmiiksi ennen lapsen saapumista.

Lapsi päätti kuitenkin haluta maailmaan jo raskausviikolla 39.

Thomas ei antanut tilanteen lannistaa itseään. Hän teki kokeen sairaalasängystä.

– Koulu on niin tärkeää minulle, Thomas kuvasi Yahoo!:lle.

Saadessaan tietää raskaudestaan hän teki kolmea työtä ja opiskeli kesäopistossa.

– En halunnut (raskauden) olevan tiellä. Sitä ihmiset odottavat. Olet teiniäiti, olet nuori äiti. Siksi äitini otti tuon kuvan. Se näyttää, että hoidan hommat loppuun.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.​​​​​​​

Thomas julkaisi Twitterissä kuvan itsestään tekemässä kouluhommia sairaalasängyssä. Naisen mukaan hänen äitinsä ottama otos kertoo kaiken oleellisen opiskelijaelämästä: synnytys voi olla käynnissä, mutta niin on kouluvuosikin!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Thomas synnytti terveen poikavauvan, mutta menetti paljon verta ja hän meni shokkiin. Hän sai myös verensiirron. Nyt perhe kuitenkin voi hyvin.

– Se oli hyvin pelottavaa, mutta pojan isä oli paikalla ja otti ohjat, kun olin tajuton. Olemme siunattuja! Ja minä päätän lukukauden 3,5 keskiarvolla, Thomas kertoi Twitterissä myöhemmin.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja