Luksusmerkin härski uutuustuote hämmentää – ripustaisitko nämä killuttimet korviisi?

Yves Saint Laurentin uusi korumallisto on saanut inspiraationsa miehen alapäästä. Peniksen muotoiset korvakorut ja settiin sopiva riipus on jo myyty loppuun, kertovat muun muassa The Sun sekä 9GAG.

Kerroimme aiemmin suomalaisyrityksestä, joka valmistaa vulvakoruja tasa-arvon nimissä. Naisen alapäästä innostuksensa saaneita koruja valmistava Lunette kertoi tuolloin, ettei sillä ole tarvetta lähteä penisrintamalle. Tälle areenalle on nyt marssinut Lunetten sijaan Yves Saint Laurent.

Muotitalon uuden korukokoelmat kultaiset, peniksen muotoiset korvakorut voi lunastaa itselleen 215 punnan, eli noin 250 euron, hintaan. Korvakoruihin sopivan, peniksen muotoisen riipuksen arvo puolestaan on 520 puntaa, eli noin 600 euroa.

Kovasta hinnastaan huolimatta peniskorut myytiin loppuun lyhyessä ajassa. Tällä hetkellä niitä ei Yves Saint Laurent verkkosivuilta saa ostettua.

Videolla vinkit rannekorun kiinnittämiseen omin avuin. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

0:40

Somessa mallisto ällistytti

Sosiaalisessa mediassa Yves Saint Laurentin peniskorut ovat saaneet lähes täystyrmäyksen, hurjasta suosiostaan huolimatta.

”Todellako???”Jos twiitti ei näy voit avata sen tästä.

Erityisesti peniksen muodon saaneissa koruissa tuntui mietityttävän niiden kova hinta.

Myöskään muotitalon perustaneen, jo edesmenneen Yves Saint-Laurentin ei Twitterissä uskottu olevan uuden koruinnovaation takana.

”Kumpi on järkyttävämpää: se, että henkilö käyttää pronssisia peniskoruja, vai se tosiasia, että peniskorvakorujen pitämisestä veloitetaan 345 dollaria?”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Yves Saint-Laurent kääntyi epäilemättä haudassaan." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lähteet: 9Gag, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja