Luksusjahti rysähti laituriin vain metrien päässä – netissä huomio kiinnittyi naisiin, jotka tuijottivat tuhoa rauhassa viiniä siemaillen: "He eivät edes räpäyttäneet silmiään"

1:27
Netissä kiertävä "sormitemppu" hämmentää – testasimme, mistä ihmeestä on kyse!

Mitä tekisit, jos 85-metrinen vene ajaisi karille aivan nenäsi edessä? Kenties kauhistuisit, juoksisit pakoon – tai sitten istuisit rauhallisesti tuolissasi viiniä siemaillen, kuten nämä naiset.

Kahden neidon jäänviileä reaktio onnettomuuteen on herättänyt netin mielenkiinnon, kertoo Daily Mail. Naiset eivät poistuneet paraatipaikaltaan terassilla, vaikka valtava superjahti Ecstasea joutui onnettomuuteen vain metrien päässä heistä.

Naiset vain siemailivat rauhassa viiniä

Alus oli tulossa laituriin Saint-Martinin saarella, kun jokin meni vikaan. Sulavan rantautumisen sijaan Ecstasea törmäsi laituriin, jota se vaurioitti.

Tapaus tallentui videolle, jonka huomionarvoisin seikka ei suinkaan ollut luksusjahdin tuho. Sen sijaan nettikansan huomio kiinnittyi kahteen naiseen, jotka siemailivat rauhassa viiniä paikoillaan samalla, kun muut pakenivat onnettomuuden tieltä.

– Vuoden 2020 tavoitteita: että kaaos ei liikuttaisi minua. Pitäisin jalat maassa vaikeuksien hetkellä. Pysyisin myrskyssä vakaana. Ja kykenisin mukavasti juomaan viiniä samalla, kun katson tosielämän versiota siitä yhdestä elokuvasta, jossa risteilyalus rennosti törmäilee päin asioita, joihin sen ei pitäisi törmäillä, Twitter-käyttäjä Baranjaran runoili.

– Teräksiset hermot, vai sittenkin jalat täynnä chardonnay-viiniä? Rab Schmitt kyselee.

"Minulla on pakkomielle noihin kahteen naiseen, jotka vain istuvat viiniensä kanssa eivätkä edes liiku." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Hah, he eivät edes räpäyttäneet silmiään, Mitchell Scott ihmettelee.

– He eivät todellakaan anna pois tuota paikkaa! Andy kuvaa.

– Eikös tämä ollut kohtaus Speed 2 -elokuvassa? Joka tapauksessa onnittelut kahdelle naiselle, jotka vain nauttivat viinistään kaikesta huolimatta, Tracy Corbett kirjoittaa.

"Näin pingviinit tuijottavat Titanicia, joka törmää jäävuoreen" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tässä on hyvin tarkka kuvaus siitä, miten elämäni menee päin p*rsettä"

Moni tunnisti videosta itsensä ja oman elämänsä.

– Tässä on hyvin tarkka kuvaus siitä, miten elämäni menee päin p*rsettä koko vuoden 2019 ajan, ja itse olen nuo kaksi naista, jotka vain juovat viiniä eivätkä reagoi, nimimerkki lennox kuvailee.

– Minä tässä vain katselen, kun elämäni murenee palasiksi, nimimerkki adievitsailee.

Kukaan ei loukkaantunut

Kukaan ei loukkaantunut rysäyksessä.

Onnettomuuden aiheuttivat ilmeisesti sääolot ja kova tuuli, joka sekään ei luultavasti videon naisia hetkauttanut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja