Lukas Hradeckyn piilolinssin irtoamisesta alkoi erikoinen tapahtumasarja – lääkärin moka pakotti ”yksisilmäisen” vahdin ihmetekoihin Bayer Müncheniä vastaan

Huippuottelun Bayern Müncheniä vastaan Saksan jalkapalloliigassa pelannut maalivahti Lukas Hradecky kertoo joutuneensa pysäyttämään palloja pahasti näkörajoitteisena. Huuhkajien veskarin piilolinssin irtoaminen aloitti eriskummallisen tapahtumaketjun.

Hradecky kertoo toisen piilolinssinsä lähteneen paikoiltaan lauantain ottelussa, kun hän torjui Serge Gnabryn laukauksen rinnallaan.

– Ensin pystynyt ensinnäkään hengittämään 30 sekuntiin, Hradecky kertoi uutistoimisto AP:lle.

– Sitten tajusin, että piilolinssini oli kiinni silmäkulmassani minuutin ajan, joten en oikein nähnyt mitään yhdellä silmällä, hän jatkoi.

Hradecky lähti hoidettavaksi vaihtopenkille, ja hetken kaikki tuntui jo hyvältä, mutta lopulta Hradeckylle selvisi, että Bayer Leverkusenin lääkäri oli asettanut uuden piilolinssin väärinpäin hänen silmäänsä, mikä sotki syvyysnäön perusteellisesti.

– Sitä on vaikea selittää jätkille, jotka eivät käytä piilolinssejä. Se oli paikallaan, mutta väärinpäin, mikä on erittäin häiritsevää. Sitä näkee yhä paremmin ilman sitä, mutta se kutittaa ja ärsyttää silmää, Hradecky selvitti.

Thomas Müller ehti tasoittaa ottelun Bayern Münchenille 1-1:een kuin Hradeckylle saatiin tauolla uusi piilolinssi paikalleen. Hradeckyn onneksi muut vedot viuhuivat ohi maalin, ja Leon Baileyn nopealla vastauksella Leverkusen johti ottelua 2-1.

Näihin lukemiin ottelu myös päättyi Hradeckyn pelattua loistavasti toisella puoliajalla.