Luistimesta kaulaansa saanut Jenni Hiirikoski julkaisi kuvan sairaalasta

Jenni Hiirikoski loukkaantui vakavasti Ruotsin finaaleissa – luistin viilsi kaulaa 0:31
Katso videolta Jenni Hiirikosken loukkaantuminen.

Suomen kiekkolegenda ja Luulaja-kapteeni Jenni Hiirikoski loukkaantui vakavasti SDHL:n sunnuntaisessa finaaliottelussa Brynäsiä vastaan. Luistin viilsi suomalaista kaulaan ja hän joutui sairaalaan leikkaushoitoon. Hiirikoski julkaisi myöhään maanantain vastaisena yönä kuvan sairaalasta.

Luulaja otti 5-3-voitolla toisen kiinnityksen kohti Ruotsin mestaruutta. Ottelun viime minuuteilla koettiin dramaattinen tilanne, kun Jenni Hiirikoski sai luistimesta kaulaansa törmättyään Brynäsin pelaajaan. Hiirikoski jäi kentän pintaan makaamaan ja lopulta ambulanssin saavuttua, hänet saatiin vietyä sairaalaan.

Hiirikosken seura Luulaja tiedotti myöhemmin sunnuntaina, että suomalainen voi hyvin leikkauksen jäljiltä. Myöhemmin maanantain vastaisena yönä myös Hiirikoski itse viestitti tilanteestaan, kun hän jakoi Instagramissa kuvan sairaalavuoteeltaan.

– Koin tänään todella pelottavan tilanteen jäällä. Olen kuitenkin kunnossa leikkauksen jäljiltä ja olen päässyt jo kotiin. Haluan kiittää kaikkia minua auttaneita, sekä jäällä että sairaalassa. Olen todella kiitollinen kaikesta. Haluaisin myös kiittää kaikkia sosiaalisessa mediassa tulleista ajatuksista ja mukavista kommenteista. Olette osoittaneet minulle tukea tilanteessa, jonka on täytynyt olla teillekin pelottava, Hiirikoski kirjoitti julkaisussaan.

Katso alta Jenni Hiirikosken julkaisu. Katso videolta Jenni Hiirikosken loukkaantuminen.

Lue myös:

    Uusimmat