Lue merkit: Näin tunnistat Facebook-kyttääjän

Hän kommentoi jokaista kuvaasi, hän on aina chatissa… Mistä tunnistaa Facebook-kyttääjän? Lue merkit!

Allfacebook.com listasi merkkejä, joista voit tunnistaa Facebook-kyttääjän. Onko sinulla jo oma "stalkkeri"? Lue merkit!

Kommenttihirmu

Mitä tahansa teetkään, hän kommentoi tekemisiäsi. Oli kyseessä sitten uusi kuva, status tai muuttunut parisuhdetilanne, hänellä on siihen jotakin sanottavaa – ettekä edes tunne kovin hyvin! Mukava kyttääjä viljelee hymiöitä, ilkeämielinen taas "mitäs minä sanoin" ja "älä valita" -tyyppisiä letkautuksia.

Ystävälistan kunkku

Kun katsot sivullasi näkyvää ystävälistaa, ylimmiksi ilmaantuvat yleensä ne kaverit, joiden kanssa olet eniten tekemisissä. Jos puolituttu superkommentoija keikkuu jatkuvasti listan yläpäässä, sinulla saattaa olla oma "stalkkeri"!

Tuu pelaamaan!

Saat kyttääjältä kommenttien lisäksi runsaasti kutsuja erilaisiin peleihin ja tapahtumiin. Jos jotakin voi jakaa, hän jakaa sen juuri sinun kanssasi!

Yksityisviestiä pukkaa

Otitko kaveriksesi moikka-tutun, joka yllättäen alkaa lähetellä sinulle yksityisviestejä? Tämä on selkeä merkki stalkkerista: kuka muu lähettäisi postia puolitutulle ihmiselle joka päivä?

Chat vilkkuu

Kyttääjä haluaa olla sinuun yhteydessä, joten yksityisviestien lisäksi hän haluaa tietenkin jutella kanssasi chatissa. Mikäli tuntematon kaverilistallasi oleva henkilö aloittaa jatkuvasti keskusteluja säästä tai kyselee, mitä kuuluu, hän joko haluaa olla lähentyä kanssasi tai kytätä sinua.

Ihana kuva vuodelta 1998!

Koska kyttääjä haluaa, no, kytätä sinua, pieninkään tekosi ei jää häneltä huomaamatta. Jos et kuitenkaan päivitä statustasi tai muuta "naamakirjasisältöäsi" usein, kyttääjän on keksittävä jotain muuta. Yllättäen alatkin saada häneltä kommentteja kaksi vuotta sitten lisäämiisi kuviin, vihjaa allfacebook.com.

Pois ystävälistalta

Et päässyt hänestä eroon, joten poistit hänet ystävistäsi – tai piilotit hänet uutisistasi. Mikäpä olisi parempi merkki siitä, ettei kaikki ollut kohdallaan? Jos henkilö lähettelee sinulle vielä yksityisviestejä ihmetellen kaverilistalta poistoa, käsissäsi on takuuvarma kyttääjä!

Lähde: Allfacebook.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja