Draaman aineksia! Love Islandin vahva pari erotetaan kohauttavassa parinvalinnassa

1:20
Sviittitreffit tulevat päätökseen ja miehet päätyvät keskustelemaan ihastumisesta. Illan kruunaa parinvalinta ja uusi saarelainen Eveliina.

Niina ja Muhammed joutuvat erilleen Love Island Suomen parinvalinnassa.

Illan parinvalinnan aikana Love Island Suomessa ei ole luvassa pudotusta, joka helpottaa tunnelmaa saarelaisten keskuudessa. Tästä huolimatta jännitystä on ilmassa, sillä Eveliinan päätös tulee rikkomaan yhden parin. Ennen uuden sinkkunaisen valintaa julkistetaan katsojien suosikkipari, joka pysyy yhdessä. Suosikiksi on äänestetty Emilia ja Tatu.  

Eveliina saa tämän jälkeen ensimmäisen varsinaisen valintavuoron. Hän ottaa parikseen Muhamedin, joka on ollut pitkään Niinan pari. Niina pakottaa kasvoilleen väkinäisen hymyn, kun Muhamed istuu uuden parinsa viereen. Seuraavana vuoron saa Kimi, joka valitsee Rosan parikseen.  

Nico nousee seuraavana seisomaan. Hänellä on vihdoin mahdollisuus valita Krete parikseen. Nico kehuu Kretestä ilmenneitä uusia puolia ja kertoo hänen tunteiden syvenevän päivä päivältä. Ensimmäinen kierros vuoristorataa on ollut alamäkeä, mutta toisella kierroksella tulee pelkkää ylämäkeä. Molemmat nauravat ilosta ja halaavat toisiaan ujostellen.  

Seuraavaksi Eeli valitsee Sallin parikseen. Tämän jälkeen on Jaron vuoro, joka valitsee Jasminen parikseen. Hän kehuu, että Jasminen kanssa on ollut helppo jutella. Näin ollen viimeiseksi pariksi jää Vili ja Niina

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja