Love Island -voittaja Auran luona käy kotihoitaja kolmesti päivässä: "Nyt pelataan oikein varman päälle"

Love Island Suomen ensimmäisen kauden voittaja Aura Lampi viettää kiireistä kampaamoyrittäjän arkea.

Tamperelainen Aura Lampi voitti syksyllä 2018 Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisen kauden parinsa Jeffrey Lawmanin kanssa. Pari erosi myöhemmin saarelta palattuaan, eivätkä he ole Lammen mukaan olleet enää yhteyksissä toisiinsa. 

Sen sijaan Tampereelle oman kampaamoyrityksensä avannut Lampi on yhä aktiivisesti yhteydessä muun muassa ensimmäisellä kaudella nähdyn Veera Virran kanssa. Yrittäjän arki on kiireistä, mutta Lampi kertoo nauttivansa siitä täysin rinnoin.

– Se on ihan mun juttu. Tykkään, että saan olla itseni pomo. Kukaan muu ei voi määräillä kuin minä. On omat työajat ja tottakai se on hienoa, että saa itse maksaa itselleen palkan: se on oikeasti itse tekemää rahaa kaikki mitä tulee. 

Oman yrityksen perustaminen oli Lammelle luontainen valinta ja sen pyörittäminen on sujunut ilman suurempia haasteita ja ongelmia.

– Ehkä se alkuhärdelli oli siinä kaikista vaikein, kun siinä oli niin paljon asioita hoidettavana. Mutta sitten kun sen sai rullaamaan, niin se on aika helppoa loppupeleissä. Tietysti hirveästi pitää markkinoida, että niitä asiakkaita tulee. Mutta se on kivaa hommaa.

Lampi kertoo, että oma yritys on toistaiseksi mennyt hänen rakkauselämänsä edelle. 

– En ole oikeastaan tapaillut ketään tässä, mulla on ehkä tällä hetkellä vähän sellainen fiilis, että kyllä tuo firma on nyt ykkösasia mulle tällä hetkellä. Aika lailla siihen menee kaikki energia ja se on ykkösenä listallani asioissa. 

Kampaamon pyörittämiseen tuli kuitenkin haasteita tämän vuoden alussa, kun Lampi sai sitkeän tulehduksen, joka ei ole tahtonut parantua millään. Tällä hetkellä Lammen kotona käy kolmesti päivässä kotihoitaja antamassa hänelle antibiootin suonensisäisesti. 

– Huomattiin, ettei normaali antibiootti tehonnut. Mutta sekin on parempaan päin tässä. Mitään vakavaa ei siis pitäisi olla. Kyllä tämä tästä. 

Lampi iloitsee siitä, että hän on kotihoitajan ansiosta pystynyt käymään melko hyvin töissä, vaikka lääkitys onkin sitä vaikeuttanut. Toisena vaihtoehtona Lammen mukaan olisi ollut osastohoito, jolloin työnteko olisi ollut lähes mahdotonta. 

– Yleisvointi on ollut sen verran hyvin, että on pystynyt ihan hyvin töissä käymään. 

Tulehdus oli Lammen mukaan jo kertaalleen katoamassa, mutta se tuli takaisin liian heikon antibiootin takia. Nyt riskejä ei oteta, vaan tulehdus halutaan hoitaa kerralla kunnolla pois. 

– Nyt pelataan oikein varman päälle. Mulla on tulehdusarvotkin ihan normaalit, mutta jatketaan nyt vielä varmuuden vuoksi, että saadaan oikeasti se koko tulehdus sieltä sitten pois. 

LUE MYÖS: 

Tällä hetkellä Love Island Suomi hakee uusia osallistujia ohjelman seuraavalle kaudelle. Lampi kertoo muistelevansa omaa aikaansa Love Island -villalla Espanjan auringon alla suurella lämmöllä. 

– Se oli niin siisti kokemus, niin on ihanaa, että muutkin saavat mahdollisuuden päästä kokemaan sen. Koitan aina kaikille kavereillekin sitä suositella, että menkää sinne, se oli hauskaa. Tosi hienoa, että sitä tulee lisää. 

Lue myös:

    Uusimmat