Love Island Suomi alkaa pian! Muistatko vielä nämä edelliskauden käänteet?

Love Island Suomi -sarjan toinen tuotantokausi alkaa 19. elokuuta. Ensimmäisellä tuotantokaudella rakkautta etsi kaiken kaikkiaan 26 kilpailijaa.

Love Island Suomi -ohjelmassa sinkut lähtevät etsimään itselleen rakkautta Espanjan auringon alta, ja voittajapari saa itselleen itselleen 25 000 euron palkintopotin. Lopuksi pitää vain päättää, valitseeko rahan vai rakkauden. Jos molemmat valitsevat rakkauden, jakaa pari voittopotin yhdessä. Ohjelman juontaa edelliskauden tapaan Shirly Karvinen.

Ensimmäisellä tuotantokaudella voittajiksi kruunattiin Jeffrey ja Aura. Pari sittemmin päätti jatkaa suhdettaan vain ystävinä, mutta villassa rakkauden löysivät Veera ja Janne sekä Anku ja Patrick. Myös Pauliina ja Ville lähtivät villasta yhdessä, mutta erosivat myöhemmin.

Kahdeksan viikon aikana villassa asui kokonaiset 26 asukasta, joten yllätyksiä kaudelta ei uupunut. Muistako vielä nämä käänteet?

Veeran huono rakkausonni

Veera saapui saarelle heti ensimmäisten joukossa, valmiina löytämään elämänsä rakkauden. Heti alkuun Veera iski silmänsä Refaihin, ja otti askeleen eteenpäin merkiksi kiinnostuksestaan. Refai valitsi kuitenkin Ankun. Myös Jeffreyn kohdalla Veera kokeili onneaan, mutta tämä valitsi parikseen Johannan

Pettynyt Veera näki kuitenkin valoa rakkaustunnelin päässä, kun Patrick saapui taloon yllätyssinkkuna. Veeran iskutekniikat menivät kuitenkin puihin.

Patrick ja Pauliina

Kun Veera havitteli itselleen Patrickia, oli tämä kiinnostunut kääntynyt Pauliinaan. Pauliina oli löytänyt itselleen mieluisan parin Villestä. Patrick jopa päätyi valitsemaan Pauliinan parikseen, mutta onni loppui lyhyeen ja Pauliina ja Ville saivat jälleen toisensa.

Janne ja Veera

Janne aloitti Love Island -taipaleensa Senjan parina. Lupaavasti alkanut suhde kariutui yllättävästi, kun Veera iski silmänsä Janneen. Veera tunnusti pian ihastuksensa Janneen, ja loppu on historiaa.

Anku, Patrick ja Sami

Sami saapui Love Island -villaan kesken kilpailun. Ennen astumistaan taloon, hän kertoi olevansa kiinnostunut Ankusta ja Pauliinasta. Molemmat olivat jo saaneet mielitietyn rinnalleen, ja Samilla oli vaikeuksia löytää itselleen sopivaa kumppanikandidaattia. Sellainen kuitenkin saapui Nellin astellessa taloon.

Katsojat haukkoivat kuitenkin henkeään yllättyneinä, kun tippumisvaarassa olleista Ankusta ja Nellistä Sami valitsikin parikseen Ankun, koska halusi auttaa ystäväänsä Patrickia.

Love Island Suomi alkaa ma 19.8. klo 21 Subilla ja mtv-palvelussa. C Moressa ohjelma on katsottavissa jo klo 20. 

Lue myös:

    Uusimmat