Love Island Veera kertoo tarinan tatuointinsa takaa – selkärankaa pitkin kiemurtelee tärkeä mietelause: "Vähän jopa korni..."

Rakkaus voi löytyä tv-ohjelmasta, vieraina Love Islandilta tutut Veera ja Janne 6:10
Love Island Suomi -ohjelman Janne ja Veera Huomenta Suomessa.

Love Island -ohjelmasta tuttu Veera kertoo, että kyseinen tatuointi on ainoa, jota ei ole otettu "kieli keskellä poskea".

Love Island Suomi-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella nähty Veera Virta esittelee tuoreessa Instagram-päivityksessään tatuointejaan ja tarinoita niiden taustalta.

Erityisesti yhdellä tatuoinnilla Veeralle on erityinen merkitys. Hänen selkärankansa päällä lukee Blessings on blessings on blessings kaunokirjaimin. Hän kertoo nyt tatuoinnin taustan. 

– Mun ainoo vähän jopa korni tekstitatuointi, joka ei oo kieli poskella otettu mutta jolla on mulle iso merkitys.  Multa kysytään usein, että miten pysyn niin positiivisena ja iloisena, vaikka elämä joskus antaisikin sitruunoita. Vastaus kysymykseen: keskityn hyviin juttuihin. Sillä on yllättävän suuri merkitys elämän, onnellisuuden ja fiiliksen kannalta, murehditko epäonnistumisia ja asioita, joita sulla ei oo vai iloitsetko onnistumisista ja asioista, joita sulla on, hän kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Veera toteaa, ettei hänen elämänsä ole täydellistä ja todellisuudessa hän ei edes tiedä, onko sellaista olemassa. 
– Oon tyytyväinen mun elämään ja koen olevani monella tapaa todella siunattu ja onnellinen. Mulla on perhe, ystäviä, opiskelupaikka, työ, katto pään päällä, turvallinen ympäristö asua, ruokaa kaapissa ja lisäksi paljon tuuria elämässä.
–  Oon saanu kokea paljon ja löydän itteni aina mitä uskomattomimmista tilanteista. Siinä on paljon aihetta kokea itsensä siunatuksi, onnelliseksi ja etuoikeutetuksi. Maailmassa on paljon ihmisiä, joilla ei ole tuosta listasta juuri mitään. Siksi mä pysyn positiivisena, hän jatkaa kirjoituksessaan. 


Lue myös:

    Uusimmat