Veera rakastui tosi-tv-ohjelmassa ja suhde kesti vuoden – tuskastui, kun eron syistä tivataan jatkuvasti: "On ehkä vaikea vetää raja siinä, mitä on ok kysyä ja mitä ei"

6:10
Näin Love Island -kuvauksissa rakastuneet Veera Virta ja Janne Nevalainen puhuivat suhteestaan elokuussa 2019

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Veera saa edelleen viikoittain kysymyksiä erostaan, vaikka siitä on aikaa jo puoli vuotta.

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella seurattiin, kuinka Veera Virta ja Janne Nevalainen rakastuivat ohjelman kuvauksissa Espanjassa.

Veera paljastaa Instagram-päivityksessään saaneensa eron jälkeen sosiaalisessa mediassa runsaasti viestejä, joissa häneltä on tivattu eron syitä.

– Olin todella onnellinen ja ennen kaikkea todella rakastunut. Joskus vaan käy niin, että vaikka kaksi ihmistä kuinka rakastais toinen toistaan, ne kaksi ihmistä ei välttämättä lopulta sovi toisilleen. Oltiin yksinkertaisesti liian erilaisissa elämäntilanteissa ja liian erilaisia. Ei mitään sen kummempaa, Veera vastaa uteliaille.

Pitkässä kirjoituksessaan hän kuitenkin hämmästelee sitä, että yli puoli vuotta sitten tapahtuneesta erosta tulee kysymyksiä yhä viikoittain.

– Tivataan syitä ja harmitellaan asiaa, jonka ei pitäisi olla kenenkään ulkopuolisen harmiteltavissa. Valitettavasti vaikuttaa siltä, että monen mielestä julkisen parisuhteen päättyminenkin pitäisi olla julkista. 

Veera korostaa kirjoituksessaan ymmärtävänsä, että parisuhde on julkinen, jos rakkaus roihahtaa tv-kameroiden edessä. Hän muistuttaa kuitenkin siitä, ettei kaikkea ole siitäkään huolimatta soveliasta udella ja ruotia julkisesti.

– On ehkä vaikea vetää raja siinä, mitä on ok kysyä ja mitä ei, kun kuitenkin jaettiin teille pala meidän yhteistä elämää silloin, kun oltiin yhdessä. Mutta asia on niin, että sitten kun julkinen parisuhde päättyy, se ei ole enää julkinen, hän painottaa ja lisää vielä, ettei kyseisessäkään päivityksessä tahdo jakaa kaikkea.

– Jotkut asiat vain yksinkertaisesti on henkilökohtaisia ja kaikkea ei tarvitse kertoa julkisesti, hän korostaa.

Veera sai Instagramissa nopeasti kannustavia kommentteja kirjoitukseensa.

– Hyvä kirjoitus. Ehkä jos nyt viimein ihmiset tajuais antaa SUN mennä eteenpäin, eikä joka päivä muistuttais menneistä. Jokainen voi miettiä omalle kohdalleen, että haluaisko keskustella exästään joka päivä Instagramissa. Olet ihana, kannusti Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja