Love Island Suomi -villaan asteleva Rafael kertoo suoraan, mitä ominaisuuksia etsii naisesta: ”Kaunis, seksikäs ja hyvät muodot”

Puoliksi kreikkalainen Rafael astelee Love Island -huvilaan.

Love Island Suomi -ohjelman uudella kaudella villaan astelee tummilla piirteillään ihastuttava Rafael, joka on muuttanut Suomeen kymmenisen vuotta sitten. Nykyään Porissa asuva Rafael tekee koneistajan hommia, mutta vapaa-ajallaan hän liikkuu täysin eri todellisuudessa.

Rafael pelaa e-sports -kilpailuissa ympäri maailmaa, jossa hän on myös saavuttanut menestystä yhdessä joukkueensa kanssa. Tämän lisäksi Rafael pitää oman kroppansa tikissä reippaalla treenaamisella.

Nyt 31-vuotiaalla Rafaelilla olisi etsinnässä vetävä silmäterä. Rafael luettelee ominaisuuksia, joita toivoisi naisesta löytyvän.

–Ulkokuori on tärkeä. Heti kun tulee blondi vastaan, niin siihen kiinnitän huomiota, mutta ei sillä ole niin väliä. Hyvä olisi, että minä olisin pidempi naista. Kaunis, seksikäs ja hyvät muodot, kaunis naama ja hyvät hampaat, Rafael listaa.

Romantiikkaa etsivä Rafael kertoo myös ihannenaisensa sisäisestä kauneudesta.

– Sisäpuolelta pitää naisen olla positiivinen, itsevarma, avoin ja rento kuten minä.

Miehellä on myös erikoistaktiikka hallussa, jolla hän aikoo hurmata tulevan kumppaninsa.

– Minä vilkutan silmääni ja alan tutustua heihin. Ja jos kiinnostaa niin yritän kaikkeni.

Rafaelilla on taustalla pidempiä parisuhteita. Hän erosi kumppanistaan puoli vuotta sitten, joten nyt on aika uudelle parisuhteelle. Villaan hän aikoo astella omana itsenään eikä sorru kieroiluun. Juuri tästä syystä hän halusi osallistua kyseiseen tv-formaattiin.  

– Olin katsonut ennen pari jaksoa ja näytti kivalta. Kaikki perheessäni ovat ihan innoissaan tästä. Kuulosti parhaalta ohjelmalta, koska kaikki muut olivat sellaista, että täytyy iskeä varattua. Tämä on minun juttuni. Tutustua naiseen ja puhua tunteista.

Lue myös:

    Uusimmat