Mainos

Love Island Suomi -kaunotar Senja etsii huumorintajuista miestä – ei muita vaatimuksia kumppanille

1:14

Tutustu Love Island Suomi -uutuusohjelmassa ensimmäisten saarelaisten joukossa saarelle muuttavaan Senjaan!

Nimi: Senja
Ikä: 25
Ammatti: journalismin opiskelija
Paikkakunta: Helsinki

Love Island Suomi -ohjelmassa saarelle ensimmäisten joukossa muuttaa helsinkiläinen Senja, 25. Tummahiuksinen kaunotar kokee olevansa elämäniloinen, spontaani ja menevä, mutta myös omaa rauhaa rakastava. Huolimatta itsenäisyydestään Senja kaipaa elämänkumppania ja rakkautta. Tulevalle miehelleen Senjalla ei ole juuri muita toiveita kuin huumorintaju, sillä sille kaikki perustuu. 

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.

Pelkkää aurinkoa ja lämpöä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Love Island Suomi -jättirealityssä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa.


Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 25.9. klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.