Mainos

Tässä ovat Love Island Suomi -ohjelman ensimmäiset saarelaiset!

Maailman suurin rakkausreality Love Island Suomi starttaa Subilla. Tässä ovat hulppeaan villaan ensimmäisenä astelevat kaunottaret ja komistukset!

Shirly Karvisen juontama, kuutena päivänä viikossa televisioitava Love Island Suomi pyörähtää käyntiin tiistaina 25.9. Tutustu ohjelman ensimmäisiin saarelaisiin!

Tässä ovat Love Island Suomi -ohjelman ensimmäiset saarelaiset!

Jeffrey, 23, Turku, urheiluhieroja

Jeffrey kokee olevansa sosiaalinen ja rento huumorimies, jolta löytyy myös temperamenttia. Tulevalta kumppaniltaan Jeffrey toivoo ennen kaikkea rehellisyyttä ja kykyä puhua avoimesti tunteista. Unelmien nainen olisi sporttinen, huumorintajuinen ja hyvällä itsetunnolla varustettu brunette, joka osaisi pitää Jeffreyn varpaillaan.

1:11

Mika, 28, Helsinki, kuntosaliyrittäjä

Mika on aavistuksen ujo, mutta spontaani ja isossa porukassa viihtyvä aktiiviurheilija.Tulevaisuudessa Mika toivoo saavuttavansa menestystä työelämässä ja perustavansa perheen. Nyt kolmen sinkkuvuoden jälkeen Mika toivoo löytävänsä kauniin, hauskan ja itsevarman naisen, jonka kanssa lyöttäytyä yhteen.

1:10

Patrick, 26, Tampere, palomies/malli

Patrick kokee olevansa pelleilijä, joka tykkää nauraa ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Toisaalta hän myös joskus ottaa mielellään omaa aikaa ja istuu vaikka yksin mökkirannassa. Patrick myöntääkin olevansa parantumaton romantikko.

Unelmien nainen olisi sellainen, joka innostuisi asioista ja lähtisi mukaan Patrickin hullutteluun.

0:58

Ville, 24, Järvenpää, asentaja

Ville hymyilee lähes aina ja suhtautuu elämään positiivisella otteella. Hän pitää itseään tunteellisena miehenä, eikä hän pidä toisen tunteilla leikkimisestä. Villen unelmakumppani olisi luovista asioista kiinnostunut, kaunis ja henkisesti kypsä. Olisi hyvä, jos parisuhteessa ei riideltäisi turhista asioista tai kärsittäisi mustasukkaisuudesta.

1:51

Refai, 26, Vantaa, yritysmyyjä

Refai on sopeutuvainen seuramies, joka tuo ihmiset yhteen ja huolehtii, että kaikilla on hauskaa. Unelmien nainen olisi fiksu ja kunnianhimoinen, jolla olisi silti jalat maassa. Ulkonäöllisesti tummat piirteet ja pituus kiinnittävät miehen huomion. Parisuhteessa Refai on naistaan kohtaan suojeleva ja kannustava. Hän uskoo perinteisiin arvoihin ja roolijakoihin.

2:15

Janne, 22, Espoo, hissiasentaja

Janne kokee, että elämässä on kyse hauskanpidosta. Mies kuvaileekin itseään energiseksi ja urheilulliseksi häseltäjäksi. Jannelle rehellisyys on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista naisessa. Hän haluaisi löytää kumppanin, jonka kanssa matkustella, ja ehkä joku päivä muuttaa vielä ulkomaille. Parisuhteessa Janne uskoo olevansa romanttinen ja täydellinen poikaystävä.

0:53

Anku, 26, Tampere, myyjä

Yksi määrittävimpiä piirteitä Ankussa on kiltteys, monesti liiallisissakin määrin. Tunteita Anku ei juuri peittele, herkältä tytöltä tirahtaa itku jo luontodokumenttia katsellessa.

Onnellista elämää arvostava tyttö tekee suhteessa kaikkensa, jotta toisella olisi hyvä olla. Unelmien mies ei saisi olla liian kiiltokuvamainen ja siloteltu, vaan tatuoinnit ja rouhea parta toimivat paremmin. Nyt haussa olisi kohtelias ja rehellinen mies, joka osaa nauttia läheisyydestä ja panostaa suhteeseen.

2:11

Senja, 25, Helsinki, journalismin opiskelija

Senja kokee olevansa elämäniloinen, spontaani ja menevä, mutta myös omaa rauhaa rakastava.

Huolimatta itsenäisyydestään Senja kaipaa elämänkumppania ja rakkautta. Tulevalle miehelleen Senjalla ei ole juuri muita toiveita kuin huumorintaju, sillä sille kaikki perustuu.

1:14

Pauliina, 24, Espoo, lääkealan työntekijä

Terveydenhuoltoalalla työskentelevä Pauliina vaikuttaa hillityltä ja herkältä naiselta, mutta kuoren alla pulppuaa yllytyshullu rämäpää. Pauliina toivoo, että saarelle eksyisi joku hauska älykkömies, joka rakastaa eläimiä. Hänellä itsellään on chihuahua, joka on hänelle valtavan tärkeä. Pauliina viehättyy miehistä, jotka kohtelevat kaikkia ihmisiä ympärillään hyvin.

0:59

Johanna, 25, Helsinki, myyntipäällikkö

Sporttinen Johanna on aktiivinen “duracel-pupu”, jolta ei virta lopu. Hän haluaa kokea ja nähdä kaiken mahdollisen, mitä elämällä on hänelle tarjota. Johanna etsii määrätietoista, rehtiä ja sporttista miestä, joka osaa nauttia elämästä. Henkinen kasvu saisi olla jo pitkällä. Johanna rakastuu ensin aina luonteeseen, hyvä ulkonäkö on plussaa päälle.

2:08

Veera, 21, Tampere, venäjän kielen ja kulttuurin opiskelija

Veera suhtautuu intohimolla kaikkeen mitä tekee, ja harvoin hänellä on tunteissakaan keskitietä. Kaveriporukassa Veera on yleensä muiden hauskuuttaja. Kumppanin suhteen hän on vaativa. Lihasten ja huolitellun ulkonäön lisäksi pitäisi löytyä myös huumoria. Miehen tulisi olla utelias elämää kohtaan; valmis oppimaan ja kokemaan uutta. Luottamus on kuitenkin tärkein – ja se, että Veera saa olla oma itsensä.

2:15

Love Island Suomi starttaa 25.9. klo 21 Subilla ja Katsomossa.

Ohjelma tulee kuutena iltana viikossa: ti–la klo 22, ma klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.