Love Island Suomen ensimmäisen pariskunnan rakkaudessa nähdään ryppyjä – kaksikon välillä näkemyseroja suhteen tilasta

Tobiaksen ja Emilian suhde rakoilee 1:43
Illan Love Island Suomi -jaksossa Tobiaksen ja Emilian suhde alkaa rakoilla.

Love Island Suomen ensimmäisen pariskunnan rakkaus alkaa hiipua.

Varoitus! Sisältää juonipaljastuksia.

Illan Love Island Suomi -jaksossa nähdään pohdintaa saaren miesehdokkaista.

Emiliaa ja Niinaa mietityttää heidän tunteensa Tobiasta ja Muhamedia kohtaan. Niina on huolestunut, että kiinnostus Muhamedia kohtaan ei koskaan muutu ihastukseksi. Emilia samaistuu tähän vahvasti omalta osaltaan. Keskustelu siirtyy pohdintaan siitä, ovatko villan miehet jopa liian kilttejä. Krete toteaa, että on niin tottunut kusipäisiin miehiin, että villan miehet tuntuvat jopa epäilyttäviltä. 

Niina vitsailee, että he ovat menneet miesvalinnoissan yhdestä ääripäästä toiseen. Emilia, Krete ja Niina päätyvät siihen, että bad boykaan ei ole hyvä vaihtoehto – pitäisi olla jotain siitä väliltä. Niina tiivistää keskustelun pähkinänkuoressa: “Kun mikään ei vittu ikinä riitä!” 

Myöhemmin päivällä Emilia ja Tobias vetäytyvät terassille keskustelemaan heidän suhteensa tilasta. Tobias avautuu huolestuneena, että hän itse näyttää vihreää valoa suhteen etenemiselle, mutta Emilian valot vilkuttavat keltaista tai punaista.

Suhde on edennyt nopeasti hyvään suuntaan, mutta nyt on tapahtunut romahdus. Tobias on yhä kyydissä mukana, mutta epäilee Emilian tunteita häntä kohtaan. Emilia uskoo, että hänen tunteensa näkyisivät, jos niitä olisi. Hän huomauttaa Tobiaksen olevan hyvin hyökkäävällä kannalla. Tobias kiihtyy tästä ja muistuttaa Emiliaa, että homman nimi on ihastua ja antaa tunteiden viedä mukanaan. Emilia loukkaantuu ja toteaa ärtyneenä, että antaisi mennä, jos ihastuisi. Hän kertoo, että hänen tunteensa ovat muuttuneet romanttisista kaverillisiin.  

Love Island Suomi on katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20 alkaen. AVAlla jaksot esitetään klo 21 alkaen. Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta ennen tv-esitystä.

Lue myös:

    Uusimmat