Love Island -voittajapari ei jatka enää yhdessä: "Tapailumme oli aika stressaavaa"

0:27
Jeffrey ja Aura miettivät, mitä tekisivät voittorahoilla

Love Island Suomi -ohjelman voittaneet Aura ja Jeffrey kertovat, että romanttiset tunteet ovat vaihtuneet ystävyyteen.

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittaneet Aura ja Jeffrey ovat päättäneet pysyä jatkossa ystävinä. MTV Uutisten haastattelussa Aura kertoo, että päätös erilleen jatkamisesta tehtiin yhdessä. Suurta dramatiikkaa mukana ei ollut.

– Totesimme palattuamme villasta, ettei juttumme toimi alkuunkaan. Kumpikaan ei tehnyt toiselle mitään pahaa tai muuta sellaista, mikä olisi aiheuttanut eron. Sellainen yleinen vääntäminen kävi niin pahasti hermoon, ettei sitä jaksanut enää, Aura kertoo.

Jeffrey on sitä mieltä, että arjen sovittaminen yhteen kävi hankalaksi. 

– Meillä ei ollut sellaisia yhtäläisyyksiä tai samoja käytännön asioita arjessa. Perusasiat eivät osuneet yhteen. Ei siinä sen isompaa ollut, Jeffrey kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

"Tilanne on meille molemmille hyvä näin"

Jeffreyn mielestä oli hyvä asia, että he etenivät hitaasti ohjelman jälkeen. 

– Minusta on hyvä, ettemme ottaneet hirveällä kiireellä mitään ja katsottiin ihan rauhassa. Ei tarvinut katua mitään jälkeenpäin. Tämä tilanne on meille molemmille hyvä näin, Jeffrey toteaa.

Erilleen lähtemisen jälkeen Auran olo on ollut helpottunut.

– Tapailumme oli aika stressaavaa. Näin on ollut parempi fiilis, kun ei ole tarvinnut stressata juuri mistään.

Molemmille kuuluu tällä hetkellä hyvää. Aura kertoo, että Love Islandin jälkeen hän on palannut normaaliin arkeensa, ja edessä on matka Yhdysvaltoihin ystävän kanssa. Myös paljon puhuttu pesukone on ostettu ja asennettu tällä viikolla.

Jeffrey taas palasi keskiviikkona Lontoon matkaltaan, jolla hän kävi myös Love Islandissa kilpailleen Villen kanssa. Voittorahoja Jeffrey on käyttänyt harkiten ja aikoo pysyä linjassaan.

– En ole käyttänyt niitä oikeastaan mihinkään. Jos tulee sellainen fiilis, että haluaa jonnekin lämpimään tästä kylmyydestä, niin ehkä sellaiseen voisin käyttää. Mitään isoja suunnitelmia ei ole.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja