Pauliina ja Ville matkastaan Love Islandilla: "Päästiin aika helpolla"

Love Island Suomi -kilpailuun osallistuneet Ville ja Pauliina jäivät finaalissa toiselle sijalle, kun Jeffrey ja Aura lunastivat 25 000 euron rahapalkinnon.

Ville ja Pauliina olivat Love Island Suomi -ohjelman ensimmäinen pari. He pitivät yhtä lähes koko kilpailun ajan, lukuunottamatta lyhyttä aikaa, jonka Pauliina vietti Patrickin parina. Suhdettaan Ville ja Pauliina eivät epäröineet missään vaiheessa.

MTVuutiset.fin haastattelussa Ville ja Pauliina miettivät matkaansa parina tähän päivään. Ensimmäistä parinvalintaa kumpikin muistelee lämpimästi.

– Näin vain rivin kauniita naisia, ja Pauliina erottui sieltä tosi hyvin, Ville kertoo.

– Se oli tosi ihanaa, että Ville pystyi valitsemaan kenet tahansa ja valitsi minut. Paremmin ei olisi voinut mennä, Pauliina miettii.

Pariskunta on sitä mieltä, että heidän matkansa saarella oli aika tasainen, muutamaa ryppyä lukuunottamatta.

– Päästiin aika helpolla. Tosin alussa tulivat Patrick sekäTiia, joka halusi ottaa Villen parikseen. Selvittiin niistä, eikä sen jälkeen kukaan uskaltanut tulla väliimme, Pauliina kertoo.

Pauliina on oikeassa. Esimerkiksi Severi kertoi MTVuutiset.fin haastattelussa, että on kiinnostunut Pauliinasta sekä Ankusta. Toimenpiteitä hän ei liiemmin tehnyt, joskin otti Pauliinan seurakseen voitettuaan kaakaohetken.

Ensimmäisen kuukauden jälkeen puhumisesta tuli helpompaa

Pari pohtii, että luottamus heidän välillään on kasvanut kuluvan kauden aikana. 

– Ensimmäinen kuukausi oli ihana, mutta emme silloin vielä pystyneet puhumaan ihan kaikesta. Sen jälkeen puhumisesta tuli rennompaa, Ville kertoo, ja jatkaa:

– Molemmilla on ollut edellisistä suhteista vähän luottamusongelmia. 

Parin tulevaisuus näyttää valoisalta. Molemmat ovat sitä mieltä, myös jatkossa he näkevät tiiviisti, ja tutustuvat toistensa läheisiin. Mikään kiire parilla ei ole edetä.

– Ihan rauhassa katsotaan, mihin tapailumme johtaa, Pauliina painottaa.

Love Island Suomi on katsottavissa kokonaisuudessaan mtv.fissä ja C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat