Love Island -pari tyrmää katsojien kommentit kontrolloimisesta: "Päätetään asioista yhdessä"

Villen ja Pauliinan suhde sai aikaan paljon keskustelua Love Island Suomi -ohjelman katsojien keskuudessa. Pari itse on sitä mieltä, että kaikki päätökset tehdään yhdessä, eikä tossuttamista tapahdu.

Tapahtumarikas Love Island Suomi -kausi on nyt ohi, ja sen voittajiksi julistettiin Jeffrey ja Aura. Toisiksi jääneet Pauliina ja Ville ovat pitäneet yhtä ohjelman alusta saakka. Heidän suhteensa herätti keskustelua katsojissa useaan otteeseen. Mitä mieltä pari itse on suhteestaan tai kaudella nähdystä draamasta heidän välillään?

Kauden loppupuolella nähtiin, kuinka Ville ja Pauliina tunnustivat rakastavansa toisiaan. Tätä ennen he ajautuivat sanaharkkaan, kun saarelle palannut Senjapaljasti, mitä televisiossa oli näytetty. Molemmat ovat samaa mieltä siitä, että riita on jo unohdettu.

– Tiedostin, että suurentelin asiaa. Jos olisin saanut käsitellä sitä rauhassa, olisin ollut ihan okei. Parinvalinnan ajoitus oli huono, en ollut ehtinyt käsitellä sitä asiaa, Pauliina kertoo.

Katsojien keskuudessa keskustelua herätti etenkin parin välinen demokratia. Pauliina vertasi suhdettaan Villen kanssa koiran kouluttamiseen, mikä aiheutti katsojissa hämmennystä. Pari on kuitenkin sitä mieltä, että he ovat keskenään tasavertaisia.

– Minun mielestäni päätetään asioista yhdessä, Pauliina toteaa.

Ville on Pauliinan kanssa samaa mieltä. Ville kokee, että haluaa tehdä läheisilleen hyvää, ja siksi tekee muille mieliksi.

– Niin minunkin mielestäni, vaikka jossain vaiheessa tulikin ilmi, että katsojien mielestä Pauliina kontrolloi minua. Asia ei mielestäni ole niin, Ville miettii ja jatkaa:

– Tykkään olla kiva ihmisille ja varsinkin Pauliinalle. Tykkään miellyttää, ja jos hän haluaa jotain tai pitää jostain, haluan olla kiva. Jos itse haluan tehdä jotain, niin tottakai teen sen, Ville miettii.

Love Island Suomi -kausi katsottavissa mtv.fi-palvelussa. Viimeinen jakso esitetään tänään klo 22 Subilla sekä mtv.fi-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat