Love Island -parilla erikoinen suhdekeskustelu: "Ihan sama nautitko, haluan että katsot minua"

Love Island -pari Ville ja Pauliina ovat edenneet suhteessaan pitkälle ohjelman aikana. Yhtä ohjelman alusta saakka pitänyt pari meinasi ajautua riitaan, kun heidän mieltymyksensä eivät olleet yhteneviä.

Eilisessä Love Island Suomi -jaksossa nähtiin, kuinka yksi sarjan suosikkipareista käsitteli nykyistä tilannettaan. Intiimejä hetkiä useaan otteeseen viettänyt pari Pauliina ja Ville väittelivät siitä, tulisiko Villen katsoa Pauliinaa intiimin kanssakäymisen aikana vai ei.

– Tuon session jälkeen tuli sellainen olo, ettet tykkää minusta enää, Pauliina avasi keskustelun.

Villellä oli vaikeuksia ymmärtää, mistä oikein oli kyse, ja pyysi Pauliinaa puhumaan asioista, mikäli jokin häiritsee.

– Mielestäni olen sanonut, että jos voisi päättää, olisinko ennemmin pimeässä huoneessa vai valot päällä, niin minulla on valot päällä. Haluan että toinen katsoo minua, Pauliina avautui, ja jatkoi:

– Sinä et ole sellainen, joka katsoo minua.

Ville puolusteli itseään sanomalla, että katsoi Pauliinan vartaloa koko ajan. Pauliina taas oli sitä mieltä, että Ville piti silmiään kiinni. Ville vakuutteli, että nautti joka tapauksessa.

– Ihan sama nautitko, haluan että katsot minua, Pauliina uhosi.

Ville yritti toppuutella Pauliinaa sanomalla, ettei halua pahoittaa Pauliinan mieltä, koska pitää hänestä. Pauliina kertoi olevansa huolissaan siitä, että Villen tunteet häntä kohtaan katoavat.

– Ei tule tapahtumaan, Ville rauhoitteli.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat