Suosikkiohjelman finaali häämöttää! Muistatko vielä nämä Love Island -ohjelman käänteet?

Love Island Suomi -sarjan alkupuoliskon tapahtumat saavat pohtimaan, olisivatko Veera ja Janne yhdessä, mikäli Refai olisikin kiinnostunut Veerasta.

Love Island Suomi -sarjan ensimmäinen tuotantokausi lähenee loppuaan, kun ohjelman finaalijakso nähdään tiistaina 20.11. Saarella asusti koko kauden aikana yhteensä 26 asukasta ja parinvalintoja tehtiin viikoittain, joten draamaa ei puuttunut. Muistatko vielä nämä käänteet?

Veeran pakit

Veera saapui saarelle ensimmäisten naisasukkaiden joukossa, jotka olivat hänen lisäkseen Johanna, Senja, Anku ja Pauliina. Veera oli ensimmäinen, joka näytti kiinnostuksensa miesasukasta kohtaan, kun Refai saapui valitsemaan ensimmäistä pariaan. Vaikka Veera otti askeleen eteen kiinnostuksen merkiksi, valitsi Refai parikseen Ankun, joka oli jo tullut Mikan valitsemaksi.

– Tämä on varmaan ensimmäinen kerta kun minut on tyrmätty, mutta ei se mitään, Veera totesi ensimmäisten pakkiensa jälkeen.

Lopuksi Jeffrey asteli paikalle, ja Veera päätti kokeilla uudelleen onneaan. Tällä kertaa myös Johanna otti askeleen eteenpäin, ja Jeffrey valitsi hänet parikseen.

Myöhemmin Veera avautui karvaasta pettymyksestään.

Veeran ihastus Patrickiin


Patrickin voisi lisätä myös Veeran pakkilistalle, mutta toimituksen mielestä se ansaitsee oman paikkansa parrasvaloissa. Veera ihastui Patrickiin heti tämän astellessa villaan, ja yritti tätä kohtaan erilaisia lähestymistapoja – ensin suoraa toimintaa ja sen jälkeen hän yritti todistaa, ettei kiinnosta. Onneksi kumpikaan ei toiminut, sillä villa olisi menettänyt kaksi unelmaparia – Patrickin ja Ankun sekä Veeran ja Jannen.

Patrick ja Pauliina


Unelmapari Pauliina ja Ville muodostui jo heti sarjan alussa. Mutta muistatko, että Pauliina vietti hetken myös Patrickin parina? Saapuessaan villalle Patrick tuumi pitkään, kenet naisista kaappaisi parikseen, ja valitsi Paulinaan – tämän pyynnöstä huolimatta. Vastahakoisesti Pauliina vietti hetken Patrickin vierellä, kunnes sai vanhan parinsa Villen takaisin.

Janne ja Senja


Janne ja Senja olivat yksi villan ensimmäisistä pareista. Heidän romanssissa takkuili, ja myöhemmin Janne kertoi, ettei kyennyt olemaan oma itsensä Senjan kanssa. Senjasta tuntui, ettei Janne huomioi tätä tarpeeksi, mutta välissä pari ehdittiin nähdä läheisissä tunnelmissa. Pari hajosi kuitenkin kahtia, kun Veera tunnusti olevansa ihastunut Janneen, ja nappasi tämän itselleen. 

Jeffreyn parit


Ei ole epäselvyyttä, etteivätkö Aura ja Jeffrey sopisi toisilleen, mutta kuinka moni muistaa parin matkan finaaliin saakka? Kuten aiemmin mainittiin, oli Jeffrey kauden alussa Johannan pari. Jeffrey vaihtoi Johannan Auraan tämän saavuttua, ja tiputti täten Johannan kilpailusta. Tämän jälkeen saarelle saapui Alexina, ja Jeffrey koitti onneaan myös hänen kanssaan. Nopeasti hän palasi kuitenkin mielitiettynsä rinnalle.

Love Island Suomi -finaali Subilla ja mtv.fi-palvelussa tiistaina 20.11. klo 22!

Lue myös:

    Uusimmat